تهران – ایرنا - «کریستین لامبرشت» وزیر دادگستری آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد که ردیابی اپلیکیشن‌ها باهدف کمک به مقابله با کرونا، تنها درصورت داوطلبانه بودن به‌اجرا گذاشته می‌شود.

وی به رادیو دویچلندفونک گفت: دستیابی به چنین اطلاعاتی، قانون شکنی است، از اینرو تنها درصورتی با این راهکار برای قطع زنجیره انتقال بیماری موافقت می کنم که افراد به طور داوطلبانه این سیستم را روی تلفن های همراه خود نصب کنند.

مردم آلمان به رصدها و نظارت های دیجیتالی در این کشور به شدت مشکوک هستند.

آلمان امیدوار است ظرف چند هفته آینده اپلیکیشنی برای تلفن های هوشمند طراحی کند تا بتوان با استفاده از آن افراد مبتلا به کرونا را ردیابی کرد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که مقام های سیاسی آلمان به این اتفاق نظر رسیدند که رویکردی که سنگاپور پیشگام آن است، می تواند بدون نقض حریم خصوصی افراد، موثر واقع شود.

دولت سنگاپور با استفاده از یک اپلیکیشن، بیماران مبتلا به کرونا را شناسایی می کند.

این اپلیکیشن با تبادل سیگنال ها، از راه دور بین تلفن ها کار می کند تا سایر کاربران در مجاورت دو متری را تشخیص و به مقامات امکان دهد افرادی را که نزدیک مبتلایان به ویروس کرونا هستند، شناسایی کنند.

سنگاپور همچنین قوانین سختگیرانه ای را برای مقابله با کرونا اعمال کرده است.

مقامات این کشور در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، مجازات زندان را برای افرادی که بیش از حد به دیگران نزدیک شوند در نظر گرفته اند.

در حال حاضر، ۷۸۵ هزار و ۸۰۷ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده که از این تعداد، ۱۶۵ هزار و ۶۵۹ نفر بهبود یافته و ۳۷ هزار و ۸۲۰ نفر جان باخته اند.

سهم آلمان از این بیماری، ۶۶ هزار و ۸۸۵ مورد ابتلا، ۶۴۵ فوتی و ۱۳ هزار و ۵۰۰ بهبودیافته است.