حامد جولایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالنهای جانبازان در مجموعه ۲۲ گولان و سالن آزادی هر ۲ در شهر سنندج برای این منظور در اختیار سپاه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: سالنهای چندمنظوره سرپوشیده در شهرستانهای سقز، بانه و بیجار هم در اختیار این نهاد قرار گرفته تا به عنوان نقاهتگاه مورد استفاده بیماران مبتلا به ویروس کرونا قرار گیرد.
جولایی یادآور شد: اداره ورزش و جوانان آمادگی دارد که در هر شهری که نیاز بود اماکن ورزشی دیگری را در اختیار دستگاههای مربوطه برای ایجاد نقاهتگاه قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه تمام فعالیتهای ورزشی در اماکن ورزشی تا ۲۰ فروردین تعطیل است، گفت: در رابطه با شرایط فعالیت ورزشی در بعد از این تاریخ هنوز تصمیمی از سوی ستاد مقابله با کرونا گرفته نشده است.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان تاکید کرد: بسیاری از هیاتهای ورزشی با ابتکاری که داشتهاند مسابقاتی مجازی راهاندازی کرده و ورزشکاران و ورزش دوستان میتوانند در خانه در این مسابقات شرکت کنند.
وی افزود: انجمنهای ورزشی مسابقات دارت راهاندازی کردهاند، هیاتهای والیبال، کاراته و بومی و محلی هم هرکدام به نوعی اقدام به برگزاری این مسابقات در فضای مجازی کردهاند.
جولایی اظهار داشت: به عنوان مثال هیات والیبال شهرستان سنندج از علاقهمندان خواسته با تصویربرداری از حرکات ورزشی و ارسال آن در مسابقه مجازی مربوطه شرکت کنند.
معاون اجرایی سپاه بیتالمقدس استان کردستان هم گفت: هفت نقاهتگاه با بیش از ۴۵۰ تخت برای پذیرش بیماران در شهرستانهای استان ایجاد شده است.
سرهنگ علیاصغر منتشلو با اشاره به اینکه احتمال دارد پیک بیماری کرونا را در هفتههای آینده داشته باشیم که در صورت نیاز از این نقاهتگاهها استفاده شود، اظهار داشت: در حال حاضر سپاه بیتالمقدس در همه شهرستانهای استان از جمله سنندج، دیواندره، بیجار و دهگلان این نقاهتگاه را مهیا کرده است.
معاون اجرایی سپاه بیتالمقدس استان کردستان یادآور شد: ضدعفونی خیابانهای شهری، اماکن و معابر و حواشی شهرها توسط نیروهای سپاه و بسیج در استان بصورت مستمر انجام میشود.