سیدجلال مولایی که خودش کارمند شبکه بهداشت شهرستان قائمشهر است به همراه همسرش اسفند ماه پارسال به ویروس کرونا مبتلا شدند. آنها دوران درمان را در قرنطینه خانگی با حمایت اقوام و آشنایان پشت سر گذاشتند و اکنون در بهار طبیعت با بازیابی سلامتیشان در حال ادای دین به جامعه درمانی و مردم شهرستان خود هستند.
مولایی به همراه همسرش پس از شکست کرونا ، این روزها با دوخت ماسک و توزیع رایگان آن در نقاط مختلف شهر از جمله مناطق آسیب پذیر به کمک سایر همشهریانشان رفته اند تا آنها هم بتوانند این ویروس سمج را شکست دهند.
این کارمند شبکه بهداشت قائمشهر در باره چگونگی ابتلا به کرونا و فعالیتی که اکنون انجام می دهد به خبرنگار ایرنا گفت : اوایل اسفند ماه سال گذشته همسرم را به دلیل تنگی نفس و حالت تهوع جهت انجام آزمایش کرونا به بیمارستان رازی قائمشهر بردم که پزشک بعد از دیدن آزمایشات اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.
وی افزود : پس از تشخیص پزشکان تصمیم گرفتم تا با دریافت داروهای مورد نیاز و نکات بهداشتی ، همسرم را در قرنطینه خانگی معالجه کنم و این کار را هم کردم.
مولایی توضیح داد : در مدت قرنطینه خانگی به دلیل این که همسرم مشکل تنفسی داشت ، برایش پنج کپسول اکسیژن تهیه و وصل کردم تا بتواند بهبودیش را به دست آورد ، اما هنگامی که به بیمارستان رفتیم تا دوباره آزمایش انجام دهد ، به من اعلام شد که به این ویروس مبتلا شده ام .
وی گفت : علت این که خودم را چک کردم این بود که مقداری تب داشتم ، اما هیچ علائمی از ویروس کرونا نداشتم ولی برای اطمینان و این که همسرم کرونا داشت و در حال بهبودی بود ، پزشکم پیشنهاد کرد تا خودم هم تست را انجام دهم و متوجه شدم که من هم کرونا گرفتم.
مولایی افزود : با تجویز پزشک و برای اینکه سه فرزند در خانه داشتم ، به مدت یک هفته در بیمارستان رازی قائمشهر بستری بودم و بعد از دوران نقاهت تا ۲ هفته در قرنطینه خانگی سپری کردم تا کاملا بهبودی ام را کاملا به دست آورم .
این بیمار بهبود یافته کرونایی گفت : بعد از بهبود یافتن ، خودم و همسرم تصمیم گرفتیم تا با تولید ماسک بهداشتی به کمک همشهری هایمان برویم و از آن زمان تاکنون در حال انجام این کار هستیم.
مولایی در باره چگونگی دوخت ماسک و توزیع آن هم گفت : اوایل خیاط هایی در شهرستان های قائمشهر ، ساری و جویبار به کمک ما آمده بودند و بیش از ۲۰۰ ماسک بهداشتی را تهیه و در اختیارمان قرار دادند اما به دلیل مشکلاتی همکاری خود را با ما قطع کردند و همسرم در مغازه خودمان در حال تولید ماسک بهداشتی است.
مولایی با بیان اینکه تاکنون هفت میلیون تومان برای تهیه و دوخت ماسک بهداشتی هزینه کرده است ، افزود : از این میزان مبلغ حدود ۲ میلیون تومان توسط خیرین به ما کمک شده است تا بتوانیم ماسک تولید کنیم .
وی از توزیع ۲ هزار ماسک بهداشتی در بین اقشار عادی جامعه و کودکان کار خبر داد و گفت که حدود چهار هزار ماسک بهداشتی را به زندان قائمشهر اهدا کرده است.
این بهبود یافته بیماری کرونا از توزیع ماسک بهداشتی به تعداد ۲۵۰ عدد در بین ماموران انتظامی ، ۴۰ عدد در بین کارمندان اداره کار ، ۳۷۰ عدد در بین پاکبانان شهرداری ، پرسنل آتش نشانی ها و پمب بنزین های سطح شهرستان قائمشهر خبر داد .
کرونا، ویروس ترسناکی نیست و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان بعد از چند روز استراحت، از آن خلاصی پیدا میکنند، با وجود این که نباید از آن ترسید، اما باید آن را جدی گرفت. با وجود آمارهای ارائه شده از بهبودی افراد مبتلا، کرونا ویروس آنقدر هم که برخیها در فضای مجازی ترسناک جلوه می دهند، خطرناک نیست و با خود مراقبتی قابل پیشگیری است و اگر فردی به این ویروس مبتلا شد قابل درمان خواهد بود.