محمد رحمانیان سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارانی که دوره درمانشان در بیمارستان به پایان میرسد، اما شرایط قرنطینه خانگی را ندارند و یا بیمارانی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارند، در نقاهتگاه نگهداری میشوند.
وی ابراز کرد: از ابتدای شروع همه گیری کرونا، ایجاد نقاهتگاه از جمله برنامه های مهمی بود که مد نظر قرار داشت؛ اما روند افزایشی تعداد بیماران مبتلا به کرونا در روزهای اخیر، ما را برآن داشت تا با رعایت جانب احتیاط هر چه زودتر آن را راهاندازی کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: بر اساس دستورالعملهای وزارت بهداشت، نقاهتگاه برای آن دسته از بیماران بهبود یافته از کرونا ویروس است که دوره درمان خود را در بیمارستان سپری کردهاند اما دارای شرایط قرنطینه خانگی نیستند؛ همچنین برای بیمارانی که نمونه آنها مثبت شده یا دارای علائم هستند، اما شرایطشان به گونهای است که نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند.
به گفته وی هدف از نگهداری بیماران در نقاهتگاه، جدا سازی و اطمینان از سلامتی آنها تا زمانی است که احتمال انتقال بیماری از آنها به فرد دیگر به صفر رسد.
رحمانیان ادامه داد: این نقاهتگاه در مجتمع ورزشی دانشگاه غیر انتفاعی اندیشه جهرم برپا شده است.
به گفته وی این نقاهتگاه با ۱۵۰ تخت بستری با تجهیزات مناسب در سه سالن این مجتمع ورزشی ایجاد شده است.
رحمانیان خاطرنشان کرد: تجهیز این مکان با همکاری تیپ ۳۳ المهدی (عج) جهرم و دانشگاه غیرانتفاعی اندیشه صورت گرفته است.
بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی جهرم، این شهرستان دارای ۵۹ بیمار مبتلا به کروناست که از این تعداد یک نفر فوت کرده است. همچنین ۲۲ نفر از این افراد بهبود یافتهاند.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.