جواد زاهدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد در قالب ۱۷ گروه و ۲۸ جلسه مجازی در این کارگاهها شرکت کردهاند.
وی اضافه کرد: از این تعداد ۹۵۸ نفر از کارگاه نوشتن خلاق، ۲۲۸ نفر از کارگاه شعر و ۲۶۵ نفر از کارگاه داستان بهره بردهاند.
وی بیان کرد: همچنین ۱۲۰ نفر از اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجانغربی در کارگاه مجازی انجمن ادبی «شعر آفرینش ارومیه» شرکت کردند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجانغربی ادامه داد: در این روزها که شاهد شیوع بیماری کرونا در کشور هستیم، آثار مربیان و تولیدات کانون در قالب طرح «پیک امید مجازی» از مسیر صفحه پیک امید در پرتال کانون به نشانی omid.kpf.ir قابل دسترسی است.
زاهدی گفت: این آثار تا ۱۵ فروردین به صورت آنلاین برای کودکان، نوجوانان و خانوادهها نمایش داده خواهد شد.
وی افزود: علاقهمندان میتوانند با استفاده از هشتگهای #در_دل_دارم_امید، #کانون_امید، #پیک_امید و #برای_حال_خوب به این آثار و فیلمها در شبکههای اجتماعی دسترسی پیدا کنند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجانغربی از جمله مهمترین نهادهای فرهنگی است که به حدود ۲۲ هزار کودک و نوجوان عضو دائم استان خدمات مختلف فرهنگی ارائه میدهد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی هماکنون ۲۳ مرکز ثابت، هشت مرکز سیار در شهرهای ارومیه، تکاب و اشنویه، چهار مرکز پستی در ارومیه، مهاباد، پیرانشهر و بوکان و یک مرکز فراگیر و یک موزه تخصصی کودک با یک کتابخانه مرجع با حدود پنج هزار جلد کتاب برای پژوهشگران و مربیان حوزه کودک دارد.