دکتر حسین رضایی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: پزشکان طب ایرانی معتقدند نوع تغذیه مصرفی میتواند روی سیر بیماری کرونا و درمان مبتلایان موثر باشد و با غذاهای ایرانی میتوان کیفیت زندگی آنان را بهبود داده و عوارض بیماری را کمتر کرد.
وی افزود: با اجرای این طرح میتوان حتی بخشی از پروسه درمان را پیش برد؛ به این صورت که تغذیه صحیح بیماران، اثرات درمانی نسبی هم داشته باشد.
بسته حمایتی از کادر درمانی تدوین شد
رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بسته حمایتی از کادر درمانی تهیه شده است، گفت: در حال رایزنی با بیمارستان ها هستیم که این بسته حمایتی در این مکانها عملیاتی شود.
وی ادامه داد: پزشکان، پرستاران، بهیاران به عبارتی همکاران کادر درمانی در این شرایط از لحاظ جسمی و روحی تحت فشار هستند و در برخی از مراکز درمانی شلوغ ممکن است دچار خستگی روحی، جسمی و حتی فرسودگی شغلی شوند و نیاز به حمایت دارند.
دبیر کمیته طب ایرانی و مکمل کرونا بیان داشت: این افراد معمولا خواب منظم ندارند و عمدتا در همان مکان استراحت می کنند و از شرایط مناسبی برای تجدید قوا برخوردار نیستند.
رضایی زاده اظهار امیدواری کرد که این بسته در مراکز درمانی ارایه شود تا کیفیت عملکرد و توانمندی کادر درمانی افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه این بسته به برخی از مراکز ارسال شده است، گفت: به زودی این بسته حمایتی به شکل دستورالعمل به همه مراکز درمانی فرستاده می شود تا آنان با اختیار خودشان برای کادر درمان، عملیاتی کنند.
به گزارش وزارت بهداشت تا ظهر چهارشنبه ۱۳ فرودین ماه ۴۷ هزار و ۵۹۳ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۳۰۳۶ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۵ هزار و ۴۷۳ نفر نیز بهبود یافتهاند.
از ظهر دیروز تا امروز ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده بر اثر این بیماری به ۴۷ هزار و ۵۹۳ مورد رسید و همچنین تاکنون ۱۵ هزار و ۴۷۳ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشگان بر اثر این بیماری در کشور به ۳۰۳۶ نفر رسید.