بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تمام نقاهتگاه های این استان که برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده ، مجهز به امکانات لازم هستند و در آمادگی کامل به سر می برند.

دکتر حسین فرشیدی عصر چهارشنبه در بازدید از این نقاهتگاه ها در بندرعباس که به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان انجام شد، اظهار داشت: ظرفیت این نقاهتگاه ها ۲۰۰ تخت در مرکز استان است.

وی افزود: در صورت نیاز به انتقال بیماران کووید ۱۹ از بخش های بستری برای گذراندن دوران ۱۴ روزه نقاهت، این مراکز فعالیت خود را جهت خدمت به بیماران آغاز خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در استان تا روز ۱۳ فروردین ماه به ۱۹۹ نفر رسیده است که بیشترین آمار مربوط به بندرعباس با یکصد نفر است.

دکتر فرشیدی تصریح کرد: هم اکنون یک هزار نفر در مراکز درمانی استان به منظور بررسی بیشتر تحت قرنطینه هستند.

انتقال کووید ۱۹ به صورت فرد به فرد و راه‌های احتمالی  آن از طریق انتشار از راه هوا، تماس نزدیک با انسان مبتلا و دست زدن به وسایل آلوده  است.

مهمترین راه برای پیشگیری از ابتلا و قطع زنجیره شیوع ، پرهیز از حضور در تجمعات و ترددهای غیر ضروری ، ماندن در خانه ،  توجه به توصیه های بهداشتی و رعایت اصول ،تعطیلی صنوف غیرضرور و دوری از ترس و اضطراب ذکر شده است.

 این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.