آرش فرزام صفت روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان تولید روزانه گوشت مرغ در استان را نزدیک به ۵۳۰ تن عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در استان مصرف و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن به خارج از استان صادر می شود.
وی ادامه داد: در این میان روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ تن نیز مازاد تولید گوشت مرغ در استان داریم که برای مدیریت و به منظور آسیب نرسیدن به تولید کنندگان برنامه ریزی کرده ایم.
وی علت این حجم تولید مرغ مازاد در شرایط کنونی را شیوع ویروس کرونا و بدنبال آن تعطیلی رستوران ها، تالارها و مراکز شبانه روزی عنوان و تصریح کرد: برای مدیریت این موضوع تصمیم گرفتیم تا از طریق زنجیره های تولید و اتحادیه مرغداران این مازاد تولید، خریداری و ذخیره سازی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: بخشی از مرغ نیز به طور زنده به تهران ارسال می شود؛ ضمن آنکه شرکت پشتیبانی امور دام قبل از این فقط مرغ هایی با وزن کمتر از یک کیلو و ۸۰۰ گرم را می خرید اما اکنون موظف شده تا مرغ با وزن دو کیلو و ۲۰۰ گرم را نیز خریداری کند.
قیمت مصوب مرغ تنظیم بازار ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شده اما در حال حاضر با توجه به شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا قیمت مرغ تا ۹ هزار و ۵۰۰ تومان نیز در گیلان برای عرضه به مصرف کننده کاهش داشته است.
در گیلان حدود یک هزار واحد مرغداری فعال است.