فرایند ورود به شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) طی سه مرحله از سوی مدیر مدرسه، معلمان و دانش آموزان باید صورت گیرد. همه اعضای مدرسه و دانش آموزان جهت استفاده از سامانه باید یکی از نرمافزارهای سروش، آی گپ، بله، گپ و روبیکا را که توسط مدیر انتخاب میشود، در تلفن همراه یا رایانه نصب کنند.
به گزارش روز جمعه وزارت آموزش و پرورش در گام اول؛ راه اندازی توسط مدیر مدرسه، انتخاب پیامرسان از سامانه سناد. در این مرحله پیامرسان در گوشی همراه یا رایانه نصب شده و با ورود به بات(شاد) و کد ملی ثبت و اطلاعات کلاسها و معلمان تایید می شود.
همچنین در گام دوم؛ راه اندازی توسط معلمان، نصب پیام رسان انتخابی مدیر مدرسه، انتخاب گزینه معلم (مشاهده کد ملی و گروههای کلاس) و تایید صحت اطلاعات برای ورود به این شبکه است.
برای ورود به این شبکه در گام سوم؛ راه اندازی توسط دانش آموزان، نصب پیام رسان انتخابی مدیر مدرسه، ورود به بات(شاد) و انتخاب گزینه دانش آموز، کلیک بر روی لینک (shad.medu.ir ) در پیام رسان و ورود به صفحه اصلی شاد و ثبت اطلاعات درخواستی و با تایید آن ورود به لینک کلاس است.
به گزارش ایرنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه خانگی و به حداقل رساندن رفتوآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزشوپرورش اقدام به راهاندازی سامانه آموزش مجازی «شاد» کرده است تا مربیان پیشدبستانی، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بتوانند از طریق کلاسهای مجازی، نوآموزان، دانشآموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.
مهدی شرفی رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش در این باره گفت: شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) از ۱۶ فروردین ماه برای تمام دانش آموزان در اقصی نقاط کشور فرآیند آموزش دروس را آغاز میکند.
شرفی درباره شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) اظهار داشت: این شبکه مجازی یک زیرساخت کلی برای آموزش و پرورش است که قابلیت ارائه خدمات آموزشی به ۱۶ میلیون دانش آموز را دارد.
وی افزود: میزان استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه های هوشمند خانواده ها و معلمان بستگی دارد. با این حال زیرساخت های لازم توسط آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مهیا شده است.