سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: سازمان‌های مردم نهاد استان در راستای مقابله با بیماری کرونا تاکنون ۴۶ میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی کمک کرده‌اند.

حسین خوش‌اقبال روز شنبه در هشتمین جلسه ستاد مقابله با کرونا کردستان اظهار داشت: اصناف نیز تاکنون ۱۰ میلیارد ریال به دانشگاه علوم‌پزشکی و ۳۰ پک بهداشتی ۱۵۰ میلیون ریالی به مردم کمک کردند.

وی با بیان اینکه احزاب نیز ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی کمک کردند، افزود: ۶۲ هزار بسته حمایتی و بهداشتی و ۱۱۳ هزار لیتر مواد ضدعفونی در بین اقشار آسیب‌پذیر مناطق حاشیه شهرهای استان توزیع شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتناعی استاندار کردستان از تلاش و همکاری دستگاه‌های مختلف امدادی، نظامی و انتظامی استان در بحث مقابله با کرونا و گندزدایی معابر عمومی تقدیر کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی با ایجاد آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در ۱۴ اسفند پارسال، اقدام بسیار خوبی برای مقابله بهتر با این بیماری انجام داد.

خوش‌اقبال یاداور شد: اطلاع رسانی و کنترل فصای مجازی در بحث کرونا، راه اندازی مراکز نقاتگاهی با کمک سپاه، ایجاد خط تولید چند مرکز برای تهیه مواد ضدعفونی، تعطیلی بوستان ها، مساجد و اصناف عیرضروری از جمله اقدامات انجام شده در این مدت بوده است.

اختصاص خرید کارت اعتباری به اقشار آسیب‌پدیر
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این جلسه به اختصاص خرید کارت اعتباری دولت به اقشار آسیب‌پذیر متضرر اشاره کرد و افزود: به خانوارهای یک نفره آسیب‌پذیر ۱۰ میلیون ریال و به سایر خانواده‌ها ۲۰ میلیون ریال کمک می‌شود.

خالد جعفری با بیان اینکه این کارت‌های اعتباری از طریق بانک‌ها در اختیار اقشار اسیب‌پذیر قرار می‌گیرد، یادآور شد: نیازمندان از طریق این کارت می‌توانند در فروشگاه‌ها اقدام به تهیه مایحتاج ضروری کنند.

وی سود این کارت‌های اعتباری را ۱۲ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: چهار درصد این سود توسط افراد و هشت درصد نیز توسط سازمان برنامه و بودجه تامین می‌شود، ضمن اینکه تمهیداتی برای کمک به بخش تولید در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان به نبود کمبود در بحث تامین مایحتاج ضروری مردم در استان اشاره کرد و گفت: در تعطیلات نوروز امسال ۱۷۰۰ تن میوه با ۲۵ میایارد ریال یارانه دولتی تامین شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم اطهار داشت: به نظر می رسد هرچقدر بار ویروس کرونا در هنگام انتقال کم باشد بیماری سریعتر درمان می‌شود، به این معنا که افرادی دجار این ویروس می‌شوند در خانه محدود شوند تا درمان شوند.

فرزین رضاعی تاکید کرد: اگر بتوانیم قرنطینگی خانگی را خوب مدیریت کنیم بار ویروس کم خواهد و در صورت ابتلا به شکل خفیف تر ظاهر می شود.