حسن خانجانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اخطار افزایش تنش های خانوادگی در دوران قرنطینه پیش از عید نوروز در ستاد مدیریت و مبارزه با ویروس کرونا مطرح و مقرر شد که دانشگاه علوم پزشکی همدان در این زمینه پیگیر شود.
وی اضافه کرد: ماندن زن و شوهر در خانه در کنار بروز یکسری مشکلات اقتصادی ناشی از بیکاری سرپرست خانواده، مطالبات زن خانواده و نداشتن پول برای رفع این نیازها، به بروز اختلاف بین زوجین منجر می شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان همدان اظهار داشت: باید خانواده در این موقعیت مسایل همدیگر را درک کنند و با توجه به برخی کمبودها و بیکاری همسر او را در سپری کردن این روزها تا زمان شکست کرونا و بازگشت وضعیت به شرایط عادی یاری دهند.
خانجانی ادامه داد: بروز تنش و ایجاد پرونده های قضایی تنها مربوط به قشر متوسط و پایین جامعه نبوده بلکه اقشار مرفه هم با این موضوع درگیر هستند.
وی بیان کرد: حضور مداوم پدر در خانه موجب رصد تمامی اعمال و رفتار همسر و فرزندان شده و گاهی مواقع زوجین نسبت به برخی اظهار نظرهای یکدیگر واکنش منفی نشان داده یا نسبت به رفت و آمد اعضای خانواده به بیرون از منزل حساسیت نشان می دهند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان با بیان اینکه مصادیق اختلاف زوجین بسیار متعدد است اظهار داشت: برخی بانوان در شرایط عادی وسواس دارند و در این وضعیت این وسواسی تشدید و منجر به بروز پرونده هایی نیز شده است
خانجانی مثال زد: بیشتر مواقع هنگام ورود آقایان به منزل، آنها دچار بگو و مگوهایی با همسرشان در زمینه های ضدعفونی کردن وسایل و درآوردن لباس پیش از ورود به داخل خانه می شوند که تداوم این وضعیت در بروز تنش بین آنها تاثیر دارد.