مهاباد- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، ۲۷۷ هزار نفر از مردم این شهرستان به صورت تلفنی در طرح غربالگری کرونا مشارکت کرده‌اند.

سهراب حیدری روز یکشنبه در جلسه ستاد اضطراری مقابله با کرونا در میاندوآب اظهار داشت: از این تعداد ۲۶۲ هزار و ۶۰۰ نفر بدون مشکل بوده و ۹۷۹ نفر نیز با توجه به علایم مشکوک، مشمول قرنطینه خانگی شده و ۸۷ نفر با توجه به علایم موجود به مراکز منتخب حوزه بهداشت جهت تشخیص نهایی ارجاع داده شدند.

وی با بیان اینکه اینگونه شناسایی مبتلایان از مزایای طرح غربالگری است، گفت: اگر این طرح اجرا نمی‌شد، این افراد مجبور بودند تا به مراکز درمانی مراجعه کنند که در این صورت با مشکل ازدحام جمعیت در مراکز درمانی مواجه می‌شدیم.

وی اضافه کرد: چهره بالینی بیماری کرونا ناشناخته بوده و بیماران با علایم مختلف به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که از دست دادن حس بویایی و چشایی و درد شدید در بدن از جمله این علایم است‌.

وی با بیان اینکه شیوع بیماری در میان جمعیت شهری میاندوآب حدود پنج یا ۶ برابر بیشتر از روستاهاست، اظهار داشت: پتروشیمی میاندوآب و بازار نهال‌فروشان همچنان از تهدیدهای اصلی شهرستان در خصوص کرونا به شمار می‌رود و باید نسبت به تعطیلی فعالیت این ۲ محل تصمیم اساسی گرفته شود.

وی افزود: برحسب مصوبه قبلی جلسه، مقرر شده است جهاد کشاورزی نسبت به جمع‌آوری نهال‌فروشان اقدام کرده و آنان را به فروش نهال در مزرعه‌شان مجاب کند.

فرماندار میاندوآب هم با اشاره به فعالیت پتروشیمی میاندوآب، بیان کرد: اگر موارد یا استنادی مبنی بر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پتروشیمی وجود دارد از سوی‌ شبکه بهداشت و درمان میاندوآب اعلام شود.

مهدی قهرمانی اظهار داشت: عملیات پتروشیمی میاندوآب رو به اتمام است و بر حسب شرایط به احتمال زیاددر اوایل اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه در برخی جایگاه‌های سوخت همچنان اقلام بهداشتی برای مردم هنگام سوخت‌گیری وجود ندارد و باید این امر نیز بررسی و به آن رسیدگی شود، افزود: با توجه به اشباع بازار مرغ، از برخی شهرهای همجوار مرغ در بازار میاندوآب توزیع می‌شود که باید از این امر نیز جلوگیری شود.

فرماندار میاندوآب با قدردانی از خیران این شهرستان در جهت توزیع کالا در بین افرادی که در این شرایط آسیب دیده‌اند، گفت: خیران میاندوآبی در این راستا سنگ تمام گذاشته و در روزهای اخیر، یک‌هزار و ۵۰۰ بسته سبد کالا پس از شناسایی نیازمندان واقعی در بین آنها توزیع شد.

وی افزود: در این بسته‌ها بیشتر اقلام ضروری یک خانواده تدارک دیده شده است و این روند به همت خیّران در روزهای آینده همچنان ادامه می‌یابد.

میاندوآب با بیش از ۲۷۷هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است‌.