تهران- ایرنا- رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: ۸۳ هزار دانش آموز ویژه استثنایی که در حدود هزار و ۶۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند و همچنین ۲۳ هزار فرهنگی شاغل در مدارس استثنایی در شبکه شاد عضو هستند و فعالیت‌های آموزشی را ادامه می‌دهند.

سید جواد حسینی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره آموزش دانش آموزان استثنایی در شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) اظهار داشت: شبکه شاد در واقع یک ابزار و بستر است که در قالب این فناوری نوین با استفاده از شبکه های داخلی مدرسه مجازی را راه اندازی می کند.
وی افزود: تمام دانش آموزان استثنایی در این شبکه عضو می‌شوند و آموزش می بینند، همچنین ۷۲ هزار دانش آموز بنیاد ویژه نیز وجود دارند که ۲۰ هزار مدرسه عادی پذیرای آنها بوده اند؛ این دانش آموزان نیز مانند دانش آموزان عادی از آموزش‌های لازم در این شبکه بهره‌مند می‌شوند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه تمامی مدیران مدارس استثنایی در این شبکه اجتماعی دانش آموزی عضو هستند، گفت: درحال حاضر در انتظار راه‌اندازی این شبکه هستیم.
حسینی همچنین درباره روند فعالیت‌های آموزشی در این شبکه توضیح داد: فعالیت‌های آموزشی در شبکه شاد مانند مدرسه فیزیکی است، مدیر در این شبکه آموزش‌ها را راهبری می‌کند. به طور مثال اگر قرار بود که ساعت ۸ تا ۱۰ یک معلم کلاسی را آموزش دهد، همان معلم در همان ساعت درس را در شبکه مجازی شاد آموزش می‌دهد.
وی همچنین افزود: برای دانش آموزان با شرایط بسیار ویژه مانند نابینایان و غیره شیوه‌نامه خاصی قرار است تنظیم شود که امکان تحصیل برای آن دسته از دانش آموزان نیز آسان شود.
حسینی عنوان کرد: همانطور که دانش آموزان ناشنوا در مدرسه با استفاده از زبان اشاره آموزش می‌بینند، در این فضای مجازی هم به صورت تصویری در بستر شبکه مجازی با همان زبان اشاره به تحصیل می‌پردازند.

به گزارش ایرنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه خانگی و به حداقل رساندن رفت‌وآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزش‌وپرورش اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی «شاد» کرده است تا مربیان پیش‌دبستانی، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بتوانند از طریق کلاس‌های مجازی، نوآموزان، دانش‌آموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.

مهدی شرفی رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش پیشتر در این باره گفت: شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) از ۱۶ فروردین ماه برای تمام دانش آموزان در اقصی نقاط کشور فرآیند آموزش دروس را آغاز می‌کند.

شرفی درباره شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) اظهار داشت: این شبکه مجازی یک زیرساخت کلی برای آموزش و پرورش است که قابلیت ارائه خدمات آموزشی به ۱۶ میلیون دانش آموز را دارد.

وی افزود: میزان استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه های هوشمند خانواده ها و معلمان بستگی دارد. با این حال زیرساخت های لازم توسط آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مهیا شده است.