«منوچهر توسطی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و صدور مصوبه "فاصلهگذاری اجتماعی" از سوی قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی تمام کارتهای بازرگانی تجار استان مرکزی به صورت خودکار تمدید شد.
وی ادامه داد: در صورت ادامه شیوع ویروس کرونا تا پایان اردیبهشت ماه امسال، امکان تمدید دوباره کارتهای بازرگانی تجار و فعالان اقتصادی استان مرکزی حتی تا پایان شهریورماه امسال نیز وجود دارد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: بیش از یکهزار و ۷۰۰ کارت بازرگانی در این استان صادر شده که هم اکنون حدود ۷۰۰ کارت فعال است.
توسطی با بیان اینکه کارتهای بازرگانی صادر شده در استان مرکزی یک و نیم درصد مجموع کارتهای بازرگانی کشور است، بیان کرد: با صدور کارتهای بازرگانی جدید، کارتهای قدیمی باطل میشوند و تا پیش از شیوع ویروس کرونا ماهانه تعداد قابل توجهی کارت بازرگانی در استان مرکزی صادر میشد.
وی گفت: سال گذشته ۲۳ کارت بازرگانی به مجموع کارتهای استان مرکزی اضافه شد و برنامههای مدونی برای صدور این سند تجاری معتبر در سال جاری در استان تدوین شده که بعد از شکست کرونا عملیاتی میشود.
رییس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: با شیوع ویروس کرونا، این نهاد اقتصادی در راستای اجرای مسوولیتهای اجتماعی خود اقدامات مهمی با هدف جلوگیری از گسترش کرونا در نقاط مختلف این استان انجام داد.
توسطی افزود: توزیع بستههای بهداشتی حاوی الکل، مواد ضدعفونیکننده و ماسک در نقاط محروم استان، اعطای کمکهای مالی برای راهاندازی واحدهای تولید ماسک به میزان یک میلیارد ریال، اعطای ۳۰۰ دست لباس ویژه پزشکی به بیمارستانهای استان و توزیع بیش از هفت هزار عدد ماسک n۹۵ ، روپوش ایزوله و دستگاه تبسنج در بیمارستانها و مراکز درمانی استان از مهمترین اقدامات اتاق بازرگانی استان مرکزی در مقابله با گسترش ویروس کرونا است.
وی تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا شرایط نامطلوبی را برای واحدهای صنعتی به خصوص واحدهای کوچک ایجاد کرده که پیشنهاد به تعویق انداختن سال مالیاتی، بخشش سود تسهیلات به مدت ۲ ماه و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای تولیدی از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان به نهادهای مسوول ارسال شده است.
استان مرکزی با بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی به عنوان قطب چهارم صنعت کشور معرفی شده است.