بر اساس این گزارش، موسسه خیریه رفیوج که تلفنخانه مرکز ملی خشونت های خانگی را برعهده دارد اعلام کرده که آمار تماس قربانیان خشونتهای خانگی در هفته گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.
این خیریه انگلیسی همچنین عنوان کرد که تعداد مراجعه آنلاین به تارنمای مرکز ملی خشونت های خانگی ۱۵۰ درصد افزایش را تجربه کرده است.
پویشهای حقوق بشری در انگلیس هشدار دادهاند که تداوم مقررات منع تردد به تشدید مشکلات و خشونتهای خانوادگی منجر خواهد شد.
«ساندرا هوردلی» مدیر اجرایی موسسه خیریه رفیوج در گفت وگو با بیبیسی اظهار داشت که سال گذشته بالغ بر ۱.۶ میلیون نفر در انگلیس مورد آزار خانگی قرار گرفتهاند. او هشدار داد که محدودیتهای سختگیرانه این وضعیت را تشدید خواهد کرد.
یکی از قربانیان این حوادث به اسم مستعار تارا به بی بی سی گفت؛ از زمانی که محدودیتهای سختگیرانه تردد در کشور به اجرا گذاشته شده، زندگی برای او غیر قابل تحمل شده است. او که از سوی همسرش مورد آزار قرار گرفته، به ناچار به خوابگاهی در منطقه ولز پناه برده است.
«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس دو هفته پیش با اعلام وظعیت اضطراری، مقررات منع رفت و آمد در این کشور را به اجرا گذاشت. او از مردم این کشور خواسته تا غیر از مواقع ضروری از خانه خارج نشده و به پلیس اختیارات ویژه ای داده که افراد متخلف را جریمه و یا بازداشت کند.
دبیر کل سازمان ملل متحد نیز درباره تبعات قرنطینه خانگی از جمله افزایش خشونت علیه زنان هشدار داد.
آنتونیو گوترش در سخنانی گفت: طی هفتههای گذشته، درحالیکه فشارهای اقتصادی و اجتماعی افزایش یافته و هراس و ترس فزونی گرفته، ما شاهد روند وحشتناکی از تشدید خشونتهای خانگی در سطح جهان بودیم.
دبیر کل سازمان ملل متحد تاکید کرده که قرنطینه خانگی و ماندن در محل زندگی روش مهمی برای مقابله با شیوع کرونا است، اما «این نباید سبب زندانی شدن زنان با کسانی شود که شریک زندگیشان هستند و به آنها ستم میکنند».
گوترش همچنین هشدار داده بسیاری از سازمانهای فرادولتی و حامی قربانیان خشونتهای خانگی، در شرایط فعلی یا پولی ندارند یا کلا از کار باز ماندهاند.
او از دولتها خواسته مسئله خشونتهای خانگی را بسیار جدی بگیرند و آن را در میان اقدامات کلیدی خود در واکنش به همهگیری کووید-۱۹ قرار دهند.