تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸

همدان- ایرنا- رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان از افت فروش گوشت قرمز خبر داد و گفت: تعطیلی رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها علت اصلی این کاهش مصرف است و به تازگی ارزان شدن مرغ هم میل و رغبت مردم برای خرید این فرآورده را بسیار کاهش داده‌است.

علی اکبر سپهری وفا روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: فروش گوشت قرمز در فروردین ماه به ویژه روزهای اخیر افت بسیاری داشت.

وی تعطیل بودن رستوران ها و چلوکبابی ها به دلیل شیوع بیماری کرونا را علت اصلی کاهش مصرف گوشت عنوان کرد و گفت: به تازگی کاهش قیمت مرغ هم بر کسادی بازار گوشت قرمز تاثیر فراوانی گذاشت.

 رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان افزود: در حال حاضر قیمت مرغ چهار هزار تومان کاهش پیدا کرده و مردم بیشتر تمایل به خرید این فرآورده دارند و رغبتی به خرید گوشت قرمز نشان نمی دهند.

وی قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی را ۱۱۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: گوشت گوساله هم با قیمت هر کیلوگرم ۹۰ هزار تومان و مخلوط گوسفندی نیز با قیمت هر کیلوگرم ۸۲ هزار تومان در بازار عرضه می شود.

سپهری وفا خاطرنشان کرد: با وجود اینکه گوشت قرمز افزایش قیمت نداشته اما استقبال مردم برای خرید بسیار کم است و این شرایط برای قصابی ها مقرون به صرفه نیست.

وی ابراز امیدواری کرد: با گذر از دوران کرونا و بازگشت زندگی به عالت عادی اوضاع کساد بازار قصابان هم رونق گرفته و از این وضعیت خارج شوند.

روزانه ۲۰۰ راس گوسفند و ۳۰ راس گاو در همدان کشتار می شود.