رشت - ایرنا - بیش از یک میلیارد ریال تجهیزات و ملزومات بیمارستانی توسط یک شرکت صنایع ریسندگی و بافندگی به بیمارستان های شهدای رضوانشهر و امام خمینی (ره) صومعه سرا اهداء شد.

 این تجهیزات بیمارستانی شامل یک دستگاه ونتیلاتور به همراه متعلقات، دو دستگاه بای پپ، یک دستگاه اتوکلاو بیمارستانی، یک مانیتور علائم حیاتی پرتابل، یک دستگاه اکسیژن ساز، سه هزار عدد ماسک نانوی میتال و مقادیری حوله بیمارستانی از جمله اقلام اهداء شده این واحد تولیدی به این بیمارستان هاست.

تغییر خط تولید و تولید روزانه چهار هزار ماسک

رییس هیات مدیره و مدیرعامل صنایع ریسندگی و بافندگی پیشروتاب روز سه شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: از زمان شروع بحران کرونا در کشور، ما نیز وظیفه خود دانستیم تا تمام تلاش خود را در راستای کمک به مردم بکار گیریم؛  از همین رو خط تولید حوله را به طور موقت تعطیل و اقدام به تولید ماسک های نخی آنتی باکتریال میتال با استفاده از فناوری نانو ذرات کرده ایم.

 کاظم مادرشاهی با بیان اینکه با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان موفق شدیم به سرعت مراحل اخذ مجوز این محصول را بگیریم، افزود: در حال حاضر روزانه چهار هزار ماسک در این واحد تولید می کنیم.

وی اضافه کرد : البته توان تولید پارچه آنتی باکتریال مناسب ماسک به تعداد روزانه ۸۰ هزار ماسک نیز در کارخانه وجود دارد که به استان های مختلف کشور ارسال می شود.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی تنها شرکت صنعتی حوله بافی در گیلان می باشد، ادامه داد : در طول ماه گذشته نیز بیش از ۱۰ هزار ماسک میتال با قیمتی پایین تر از قیمت کارخانه در اختیار یکی از چهره های سرشناس ورزش کشورمان قرار گرفت تا دربیمارستان های رشت توزیع کند.

مادرشاهی ادامه داد: همچنین روز گذشته نیز سه هزار ماسک میتال بطور رایگان در اختیار دو بیمارستان و یکی از سازمان های مردم نهاد شهرستان رودبار قرار گرفت تا اقدام به توزیع آن در بیمارستان های شهر نماید.
وی بیان کرد: همزمان با این بحران، با جذب چندین دوزنده و نیروی انسانی جدید اقدام به فعالیت شبانه روزی در شرکت کرده ایم تا توان تولید را بالا ببریم و بیشتر  بتوانیم در این شرایط خدمت کنیم.
فرماندار صومعه سرا نیز با قدردانی از تمامی خیران گفت: متاسفانه تمام توان استان در این روزها به سمت تهیه ملزومات بیمارستانی معطوف شده بود و کمتر توجهی به سمت تکمیل تجهیزات بیمارستانی می شد اما خیران مثل همیشه پیشقدم شدند و درصد قابل توجهی از تجهیزات بیمارستانی را به بیمارستان اهدا کردند که جای قدردانی دارد.
سید جلال سیدمحمدی افزود: بحران کرونا با همه ویژگی های منفی اش، نشان داد مردم ما در سختی ها کنار هم هستند و این بیماری را نیز شکست خواهند داد.
 روز گذشته علاوه بر اهدای این اقلام به بیمارستانهای رضوانشهر و صومعه سرا در غرب گیلان،   یک هزار ماسک به گروه جهادی حامیان سلامت رستم آباد نیز اهدا شد.

تاکنون سه میلیارد و ٢٠٠ میلیون تومان از سوی خیران به مجمع خیران سلامت گیلان کمک شده است.

 تعداد واحدهای صنعتی اقلام بهداشتی مرتبط با تولید اقلام بهداشتی مرتبط با مقابله به کرونا در گیلان از ۲ واحد در قبل از شیوع ویروس کرونا به ۱۴ واحد صنعتی در استان رسید.