بجنورد- ایرنا- مدیر جهادکشاورزی شیروان گفت: بیش از پنج هزار تن گوشت قرمز پارسال در این شهرستان خراسان شمالی تولید و روانه بازار شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۱۱ درصد افزایش دارد.

مهران حیاتی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهرستان با داشتن ۵۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین، رتبه نخست را در تولید گوشت قرمز استان دارد.

وی افزود: همچنین ۶۵ درصد گوشت مرغ استان، در شیروان تولید می شود که در سال ۹۸، بیش از ۱۱ هزار و ۳۴۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.

مدیر جهادکشاورزی شیروان با اشاره به افزایش میزان تولید گوشت مرغ در سال ۹۸ در مقایسه با سال ماقبل آن گفت: در سال ۹۷، ۹ هزار و ۸۹۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.

حیاتی افزود: طبق هماهنگی با سازمان جهادکشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام، برای حمایت از مرغداران اقدام به خرید حمایتی این ماده پروتئینی می شود.

وی گفت: در شهرستان شیروان ۵۰ واحد مرغداری با ظرفیت ۶ میلیون و ۳۴۳ هزار قطعه فعالیت دارند.

مرکز این شهرستان ۱۵۷ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع شده است.