به گزارش سه شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « عیسی گلشاهی» درباره افزایش ظرفیت کارگاههای تولیدی شیلات اظهارداشت: با توجه به رغبتی که مردم به محصولات بستهبندی شده آبزیان نشان دادند، در سال جدید افزایش ظرفیت کارگاههای تولیدی را با اختصاص تسهیلات بانکی مدنظر قرار دادیم.
وی افزود: برنامههای آموزشی برای ارتقا دانش فنی صاحبان سرمایه با حضور مدرسین داخلی و بینالمللی برگزار خواهد شد.
گلشاهی با اشاره به ایجاد صنایع جدید در جنوب کشور، تصریح کرد: ایجاد صنایع جدید شیلاتی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم تا این صنایع به صورت یک زنجیره صنایع بدون ضایعات فعالیت کنند و ضایعات و مواد دورریز هر خط تولید، ماده اولیه خط تولید بعدی باشد.
وی گفت: بزودی شاهد بهرهبرداری از یکی از واحدهای تولید کنسرو کشور خواهیم بود تا ۱۰ درصد به ظرفیت تولید کنسرو اضافه شود که این کار با کیفیت بسیار مناسب وارد بازار خواهد شد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران تصریح کرد: محصولات دارای ارزش افزوده بر پایه ماهیان ریز را در برنامه داریم؛ همچنین محصولات متنوع با پایه خمیر ماهی و محصولات غذایی مختلف و مقرون به صرفه از ماهی تهیه خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان شیلات برای آموزش مصرف کنندگان افزود: کلاسهای آموزش طبخ آبزیان برای خانمهای خانهدار و هم افرادی که تهیه غذا برای اماکن پر جمعیت را برعهده دارند، برگزار میشود.
گلشاهی گفت: جشنواره ها و پروژه های الگوسازی رستورانهای سطح کشور را در دستور کار داریم که با استفاده از منوهای پیشنهادی سازمان شیلات ایران اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه این پایلوت به صورت آزمایشی در استان گیلان در حال انجام است افزود: پس از آن به رستورانهایی که قابلیت طبخ اقتصادی آبزیان را داشته باشند، برند خواهیم داد.