دهلی نو-ایرنا- جماعت علمای هند با ارائه دادخواستی به دادگاه عالی این کشور خواستار پایان انتشار اخبار جعلی از سوی بخشی از رسانه‌های هند علیه گروه جماعت تبلیغی و مسلمانان این کشور و اقدام علیه منتشر کنندگان این اخبار شد.

به گزارش روز سه شنبه نشریه "تایمز او ایندیا"، جماعت علمای هند در دادخواست به دادگاه عالی اعلام کرد: مساله برگزاری کنفرانس اسلامی از سوی جماعت تبلیغی بهانه‌ای شده است تا تمام جامعه مسلمان در هند مورد حمله قرار بگیرد. 

حدود ۹ هزار نفر ماه گذشته در کنفرانس اسلامی که از سوی جماعت تبلیغی در منطقه نظام الدین در  دهلی نو برگزار شد شرکت کرده بودند. این کنفرانس در میان ممنوعیت اجتماع بیش از ۲۰۰ نفر در دهلی و قرنطینه سراسری هند برگزار شد. افراد شرکت کننده در این کنفرانس  سپس به مناطق مختلف هند سفر کردند و به گفته مقامات هندی دلیل گسترش ویروس کرونا در سراسر هند می‌باشند. 

وزارت بهداشت هند روز دوشنبه اعلام کرد: از ۴ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در هند یک هزار و ۴۴۵ مورد مربوط به کنفرانس جماعت تبلیغی است. 

جماعت علمای هند همچنین  خواستار دستور دادگاه عالی به دولت این کشور برای مقابله با اخبار جعلی و مجازات شدید رسانه‌هایی که به انتشار گزارش‌های نفرت انگیز علیه بخشی از جامعه هند می‌پردازند، شد. 

این سازمان افزود: به تصویر کشیدن چهره‌ای بد از مسلمانان باعث ایجاد خطر برای جان مسلمانان و همچنین آزادی آن‌ها شده و در نتیجه حقوق آن‌ها را نقض کرده است. 

نارضایتی از برگزاری یک کنفرانس اسلامی در منطقه نظام الدین در دهلی نو که باعث آغاز موج جدیدی از موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور شده است، به تبلیغات ضد اسلامی و اسلام هراسی در این کشور دامن زده است. 

با انتشار اخبار در خصوص این کنفرانس هشتگ‌های   "نادان‌های نظام الدین" و  "کووید ۷۸۶" در توییتر پدیدار شد. 

همچنین پیامک‌های اسلام هراسی در رسانه‌های اجتماعی هند منتشر شده‌اند. به عنوان مثال در یک پیام چین به عنوان تولید کننده کرونا معرفی می‌شود که مسلمانان به عنوان منتشر کننده آن نقش ایفا می‌کنند. 

شبکه‌های خبری هند که پیش از این به دلیل انتشار اخبار تفرقه‌انداز مورد انتقاد قرار گرفته بودند به سرعت تیترهایی مبنی بر "کشور را از جهاد کرونایی نجات دهید" یا "شخصیت بد نظام الدین کیست؟ " را منتشر کردند. 

حملات اسلام هراسی در میان شیوع ویروس کرونا باعث خشم مسلمانان هند نیز شده است، به خصوص که این تبلیغات اسلامی هراسی در مدت کمی پس از حمله هندوها  به مسلمانان در شمال شرق دهلی نو و کشته شدن بیش از ۵۰ نفر و همچنین تصویب اصلاحات قانون شهروندی هند مطرح می‌شود.