تهران - ایرنا - دولت اردن برای افرادی که در این کشور مبتلا به کرونا باشند اما از انجام آزمایش‌ها و معاینات پزشکی مربوطه سرباز زنند محکومیت زندان و جریمه مالی در نظر گرفته است.

به گزارش شبکه " المملکه"،   وزیر اطلاع رسانی اردن روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: چنانچه ثابت شود هرکس به این بیماری مبتلا شده و از او خواسته شده تا آزمایش‌های مربوطه را انجام دهد یا خود را قرنطینه کند اما از این کار سرپیچی کرده است، به دلیل تهدید کننده سلامت شهروندان و به خطر انداختن امنیت عمومی، اقدامات قانونی از جمله جریمه نقدی و حبس برای او در نظر گرفته خواهد شد.   

أمجد العضایلة افزود:  این تصمیم پس از بحث و گفت وگوهای گسترده روز گذشته و پس از آن اتخاذ شد که فردی که باید خود را قرنطینه می‌کرد با سرپیچی از این کار،  گروهی از شهروندان و همکارانش را به این ویروس آلوده کرد و موجب تعطیلی همه شعب داروخانه‌های " فارمسی ون " شد.    

وی افزود: برخی افراد خود را موظف به اجرای سیاست قرنطینه شخصی در منزل نمی‌کنند بنابر این مناطق جدیدی را برای قرنطینه این افراد تعیین خواهیم کرد که در آینده آن‌ها را اعلام می‌کنیم. 

وزیر اطلاع رسانی اردن افزود: این افراد را در یکی از هتل‌های تعیین شده قرنطینه خواهیم کرد و هزینه آن به عهده خود آن‌ها خواهد بود. 

وی تأکید کرد: این بیماری و مبتلا شدن به آن عیب نیست بنابر این  قرار گرفتن برخی افراد در قرنطینه نیز عیبی ندارد بلکه عیب آن است که این بیماری را پنهان و سلامت بسیاری از هموطنان را به خطر بیندازیم.  

گروه داروخانه‌های " فارمسی ون " در اردن روز سه شنبه تصمیم گرفت همه شعب خود را به دلیل اینکه ابتلای یکی از کارکنانش به ویروس کرونا محرز شد، ببندد.  

بر اساس اعلام وزارت بهداشت اردن تاکنون ۳۴۹ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا و ۶ نفر به همین دلیل جان خود را از دست داده‌اند و ۱۲۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.  

شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹»  برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.