«محمد شهریاری» روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: مدیریت مخازن سدهای تحت پوشش شرکت آب منطقه ای تهران از بهمن ماه پارسال در دستور کار قرارگرفت، به گونهای که با توجه به حجم ذخیره در سد ماملو برنامهریزی و تخلیه جهت ایجاد ظرفیت ذخیرهسازی سیلابهای احتمالی از اواخر بهمن ماه صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: آب تخلیه شده از این سد برای تامین بخشی از نیاز آب کشاورزی و تغذیه مصنوعی دشت ورامین استفاده شده و در عمل هیچ آبی هدر نمیرود.
به گفته شهریاری، اکنون ذخیره سدهای پنجگانه تهران ۷۰۱ میلیون متر مکعب است در حالیکه این حجم در روز مشابه سال گذشته ۷۲۷ میلیون مترمکعب بوده است.
مدیر دفتر بهرهبرداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران ادامه داد: اکنون مخازن سدهای تهران نسبت به پارسال با کسری ۲۶ میلیون مترمکعبی روبرو هستند.
وی میزان ورودی سدها از ابتدای فروردین امسال تا نوزدهم این ماه را ۱۲۴میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: سال گذشته در همین بازه زمانی ورودی سدها ۲۶۵ میلیون مترمکعب بوده و با کاهش ۵۳ درصدی مواجه هستیم.
شهریاری موجودی سدامیرکبیر را ۱۳۲ میلیون مترمکعب، سد لتیان ۴۹میلیون مترمکعب، سد لار ۳۱ میلیون مترمکعب، سد طالقان ۳۱۷میلیون مترمکعب و سد ماملو را ۱۷۳میلیون مترمکعب اعلام کرد.
این مقام مسوول میزان بارندگی استان تهران را از ابتدا تا بیستم فروردین ماه ۷۱ میلیمتر عنوان کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۲۴ درصدی را نشان می دهد.