به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، مصطفی خانزادی در نشست شورای مدیریت بازگشت کیشوندان درستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تاکید بر اهمیت رعایت ضوابط قرنطینه ای در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و نجات جان انسانها افزود: تحقق این هدف نیازمند رعایت همه ضوابط و ساختاری قوی است.
وی با بیان اینکه ۳۵۰۰ کارگر پروژههای ساختمانی و عمرانی، قصد بازگشت به جزیره کیش را دارند و باید ضوابط قرنطینه را براساس مصوبات شورای سلامت کیش رعایت کنند، اظهار داشت: پرسنلی که با تایید مرکز توسعه سلامت کیش، شرایط قرنطینه را نداشته باشند به قرنطینه سازمانی انتقال داده خواهند شد.
او اضافه کرد: مشارکتهای مردمی در حوزههای مختلف اعم از تهیه ماسک، دارو، کمک بزرگی برای دولت بود و همین اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با ویروس کرونا در کیش نیز با مشارکت مردمی و فعالان بخش خصوصی همراه بود که این اقدام خیرخواهانه قابل تقدیر و قدردانی است.
خانزادی خاطرنشان کرد: بااقداماتی که در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در جزیره انجام شده است میتوانیم جزیره کیش را بهعنوان یک برند در سطح کشور مطرح کنیم.
در ادامه این نشست که به منظور اعمال مدیریت متمرکز برای بازگشت کیشوندان و نظارت و کنترل ورودیهای جزیره کیش انجام شد، سعید پورعلی دبیر ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش، مدیریت متمرکز را با سه فرایند «هدایت، نظارت و تصحیح در فرایندها» عنوان کرد و گفت: مدیریت متمرکز بر ساماندهی بازگشت کیشوندانی که به رغم تاکید و توصیهها مبنی بر عدم مسافرت، خارج از جزیره کیش هستند، با محوریت بررسی ظرفیت بیمارستان کیش و فشار اجتماعی و نظارتی با همکاری و هماهنگی اعضای این ستاد قابل اجرا است.
پورعلی بر لزوم تعادل و منش در مدیریت مجموعهها اشاره داشت و گفت: با سیاستهای تعریف شده، مسائل اجتماعی، درمانی، اقتصادی، و به خصوص بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به این موضوعات توجه ویژه شود.
وی درخصوص مدیریت بازگشت کیشوندان به جزیره کیش گفت: با همت مرکز توسعه سلامت و بیمارستان کیش فرایندهای بیماریابی، نقاهتگاه و قرنطینه خانگی و سازمانی و ارائه خدمات درمانی به بیماران جزیره کیش فراهم شده است.
دبیر ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش، با تاکید بر ضرورت انسجام در فرایند مدیریت بازگشت کیشوندان به جزیره کیش گفت: ضمن اینکه اقداماتی از فرودگاه مبدا تا مقصد انجام میشود، اجرای ضوابط قرنطینه و مسئولیت فرآیند اجرای ضوابط بهداشتی، تیمهای نظارتی از پیش تعیین شده است و نظارتهای اعمالی با کنترل و همکاری مراجع قضایی در دستورکار این شورا قرار گرفته است.
سعید پورعلی گفت: نیروهایی در گیت خروجی و همچنین در حوزههای گردشگری، حمل و نقل، نیروهای سپاه، انتظامی، حفاظت فیزیکی سازمان در نظر گرفته شده است تا نظارت و کنترل خوبی از ورودیهای جزیره کیش داشته باشیم.
دبیر ستاد مدیریت بحران سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص پیشبینی فرآیند دریافت تعهدنامه و انتقال آنان به محل قرنطینه، افزود: اداره پشتیبانی سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری بخشهای خصوصی ارایه سرویس درب منازل خانوارهای تحت قرنطینه انجام خواهد شد.
همچنین در این جلسه محمد پورسینا مدیر روابطعمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص تسهیل فرایند مدیریت بازگشت کیشوندان به جزیره کیش، گفت: میتوانیم با تعیین سخنگو، فرایند اجرای ضوابط قرنطینه بازگشت کیشوندان به جزیره کیش و اقدامات صورت گرفته در این زمینه، اطلاعرسانی شود.
محمدرضا رضانیا رییس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش نیز در این جلسه بر اهمیت رعایت ضوابط قرنطینه ۱۵ هزار کیشوند و بازگشت آنها به جزیره کیش را کاری بزرگ و مهم عنوان کرد و گفت: رعایت ضوابط قرنطینه چه سازمانی و چه غیرسازمانی، کارگری، تجاری الزامی است و عدم رعایت این ضوابط، زنجیره شیوع بیماری را در سطح جزیره کیش گسترش خواهد داد.
مهدی نجاری سرپرست و عضو هیات امنای اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه اپلیکشن با سه محوریت نامنویسی، حمایت از اصناف آسیبپذیر و ارتباطات و کنترل افراد تحت قرنطینه خدمات ارایه میدهد، اظهار داشت: در بخش نامنویسی تاکنون تعداد ۱۸۹۶ نفر موفق شدند در سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۹۳۴ نامنویسی کنند و درخواست بازگشت به جزیره کیش را داشته باشند که این افراد به تفکیک ذر فروردین ۸۳ درصد، اردیبهشت ۱۴ درصد، خرداد و تیر هر کدام ۱ درصد درخواست بازگشت به جزیره کیش را داشته اند و بیشترین متقاضیان به ترتیب از شهرهای تهران، بندرعباس، شیراز، اصفهان، مشهد، اهواز، تبریز، رشت و ساری بوده اند.
مهدی نجاری عنوان کرد: برای حمایت از اصناف آسیبپذیر شرایطی را در اپلیکشن فراهم کردهایم که صنف مورد نظر را تبلیغ کنیم و همچنین موضوعات فرهنگی و اجتماعی نیز از دیگر امکانات این آپ است.