سهراب حیدری عصر روز چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونا در میاندوآب اظهار داشت: به علت نبود همکاری و مشارکت لازم در مقابله با این بیماری روند ابتلا به این بیماری در این شهرستان صعودی شده است.
وی افزود: آمار تعداد مبتلایان به کرونا در این شهرستان پایینتر از دیگر شهرستانهای همجوار بود اما امروز به وضعیت قرمز رسیده است.
وی همچنین با اشاره به مراجعه عدهای برای دریافت برگ تردد به منظور مراجعه به پزشک در سایر مراکز استانها از جمله تبریز، بیان کرد: برای کسانی که وقت قبلی از پزشک معالج خود در دارند، نیاز به صدور برگ تردد نیست و ارایه برگه گواهی پزشک و ویزیت قبلی به منزله برگه تردد است اما آنانی که این روزها برای نخستین بار قصد مراجعه به پزشک در این شهرها را دارند برگ تردد صادر نخواهد شد.
وی با بیان اینکه برای خروج از وضعیت موجود باید همه دست به دست هم دهیم، اظهار داشت: سیر ابتلا در این شهرستان همچنان صعودی است و توجه نکردن به توصیهها، مشکلات را در این زمینه حادتر میکند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه ۸۰ درصد ناقلان کرونا نشانهای ندارند و با حضور در خیابانها و معابر این ویروس را می توانند به دیگران انتقال دهند، افزود: اگر به توصیههای بهداشتی به ویژه در طرح فاصلهگذاری اجتماعی توجه نشود وضعیت بدتر خواهد شد.
«حیدری» با اشاره به برخی سیاهنماییها در فضای مجازی افزود: لازم است در این راستا مسوولان تدابیری اندیشیده و با عاملان انتشار اخبار کذب که موجب نگرانی مردم در فضای مجازی می شود برخورد و آن را مدیریت کنند.
وی با بیان اینکه هیچ مشکلی به لحاظ بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان عباسی این شهرستان وجود ندارد و ۱۰۰ تخت خالی نیز در این بیمارستان تدارک دیده شده است افزود: متاسفانه انتشار برخی مطالب دروغ و حاشیهای، زحمات پزشکان، کادر درمانی و پرستاران را هدر میدهند.
وی با اشاره به اینکه در برخی مکانها، دست فروشها برای خود اقدام به راهاندازی بازار کردهاند افزود: مسوولان در این مورد نیز باید تدابیری اتخاذ کنند ضمن آنکه باید از تجمع تاکسیها به صورت گروهی جلوگیری شود.
وی همچنین با اشاره به فعالیت نهالفروشان در این شهرستان، بیان کرد: علیرغم همه تذکرها در روزهای گذشته برای جمعآوری و خودداری از فروش نهال در کنار خیابان و مجاب آنان به فروش در سر مزرعه، هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده و در پی مراجعه افرادی از سایر شهرها به ویژه شهرهای آلوده برای خرید نهال، فعالیت این صنف به شکل فعلی تهدید بزرگی برای سلامت مردم میاندوآب است.
شهرستان میاندوآب با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت سومین شهرستان پرجمعیت آذربایجانغربی پس از ارومیه و خوی به شمار میرود.