بجنورد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از توزیع بیش از ۴۰ هزار عدد ماسک جراحی در شهرستان‌های این استان خبر داد.

دکتر افشین دلشاد، چهارشنبه با اشاره به توزیع اقلام پیشگیری از کرونا در استان، اظهار داشت: ۶۵۰ ماسک، ۱۰ هزار جفت دستکش ان ۹۵، دو هزار لیتر مایع ضدعفونی، ۵۰ عدد پیش بند، ۶۹۵ گان و ۱۶۰ عدد عینک برای استفاده کارکنان حوزه بهداشت و درمان که در برنامه بسیج ملی کرونا فعالیت دارند، به شهرستان ها ارسال شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت ۲۱ دستگاه پالس اکسیمتر نیز برای استفاده در مراکز جامع خدمات سلامت به این مراکز ارسال شده است.
دکتر دلشاد خاطرنشان کرد: تعداد ۱۱۸ تب سنج نیز به شهرستان های استان و شهرستان اسفراین تحویل داده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: از تعداد کل تب سنج های تحویلی ۲۸ عدد به شهرستان بجنورد، ۱۰ عدد راز و جرگلان، ۱۴ عدد شیروان، ۱۰ عدد جاجرم، ۱۳ عدد فاروج، ۹ عدد گرمه، ۱۶ عدد مانه و سملقان و ۶ عدد به شهرستان اسفراین ارسال شده است.
توزیع ۲ هزار دست لباس سرهمی در بیمارستان‌های استان
رییس اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز به توزیع ۲ هزار دست لباس سرهمی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی توسط اداره پرستاری اشاره کرد و گفت: همچنین از زمان شیوع کرونا، هزار و ۵۰۰ دست لباس یکبار مصرف ضد آب اهدایی به بیمارستان ها تحویل شده است.
رضا فانی از توزیع ۴۰۰ ماسک پارچه ای و فیلتردار در این مدت توسط اداره پرستاری خبر داد و افزود: ۷ هزار و ۵۰۰ ماسک سه لایه نیز تهیه و دوخته شده و سه هزار و ۱۰۰ ماسک از سوی اداره پرستاری توزیع شده است.
وی تحویل چهار هزار و ۴۰۰ ماسک به معاونت غذا و دارو، خرید ۶۰ میلیون ریال پارچه و تحویل به بسیج برای دوخت ماسک، تهیه قرص های ویتامینی مکمل برای پرسنل در قرنطینه و همچنین ۸۰ بسته بهداشتی و تهیه و توزیع ۳۰۰ محافظ صورت را از دیگر اقدامات اداره پرستاری ذکر کرد.
وی اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا در استان، با شناسایی مادران باردار و پرسنل مبتلا به بیماری خاص در بیمارستان ها، این افراد از بخش های بیمارستانی خارج و در واحدهای عادی مشغول به خدمت و عده ای نیز به مرخصی رفته اند.
فانی، تشکیل کلاس های آموزشی ویدئوکنفرانس در رابطه با بیماری کرونا و برگزاری کلاس های بهداشت روان و برگزاری این کمیته در معاونت درمان، توزیع پمفلت های آموزشی میان پرسنل و همراهان بیماران و آموزش توسط سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان ها و قرنطینه تعدادی از پرسنل تیم پرستاری در هتل لاله و هماهنگی با کارشناس تغذیه برای تهیه صبحانه، ناهار و شام را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.