تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲

سنندج - ایرنا - رییس مرکز بهداشت و درمان بیجار از پلمب ۲ واحد صنفی تهیه غذا خبر داد و گفت: پلمب این واحدهای صنفی بر اساس نقض اصول بهداشتی بیماری کووید-۱۹ انجام شده است.

حسن ملکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بدلیل عدم رعایت مسائل و موازین بهداشتی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا در جامعه، یک واحد رستوران و یک واحد صنفی تهیه غذا در شهر بیجار با حضور کارشناسان مرکز بهداشت و درمان شهرستان پلمب شد.

وی افزود: واحد صنفی تهیه غذای بیرون بر به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی و یک واحد رستوران هم بدلیل عدم رعایت پروتکل‌ها و مسائل بهداشتی در برنامه طرح محیطی مبارزه با بیماری کووید-۱۹، توسط بازرسین سلامت محیط و با همکاری نیروی انتظامی شهرستان پلمب شدند.

رییس مرکز بهداشت و درمان بیجار یادآور شد: با توجه به اهمیت پیشگیری از شیوع بیماری ویروسی کرونا در جامعه، فعالیت اصناف، رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت و درمان لازم و ضروری است به همین جهت، پرونده تخلف این واحدها پس از تکمیل به مراجع ذیصلاح ارجاع می‌شود.

او تاکید کرد: با حفظ فاصله اجتماعی و رعایت موازین بهداشتی، می‌توانیم به سرعت زنجیره شیوع این بیماری را قطع و سلامتی و زندگی بدون محدودیت را برای خود و دیگران تامین کنیم.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.