عباس رمدانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در طرح ملی هوشمندسازی فاصله گذاری بنا بر این است واحدهای صنفی کم خطر با مراجعه به سایت وزارت بهداشت پس از مطالعه پروتکل های بهداشتی تعهد الکترونیکی را امضا کنند تا کد فعالیت برای آنها صادر شود.
وی با اعلام این که ثبت نام در این سامانه از نخستین ساعات بامداد امروز شنبه شروع شد، گفت : نداشتن کد فعالیت یکی از موارد اعمال قانون برای واحدهای صنفی متخلف به شمار می رود که باعث پلمب این واحدها می شود و در این زمینه چشم پوشی نمی شود .
رمدانی با اشاره به فعالیت بیش از ۶۴۰ اتحادیه صنفی در مازندران ، افزود : اطلاع رسانی لازم در این خصوص به تمامی این اتحادیه ها ارائه شد و این افراد نیز با شیوه های مختلف اطلاع رسانی از جمله کانال های تلگرامی و پیامک موارد را به واحدهای صنفی خود اعلام کرده اند .
نایب رییس اتاق اصناف مرکز مازندران گفت : مهلت زمان ثبت نام و دریافت کد فعالیت یک هفته ای است و در این مدت واحدهای صنفی باید اقدام کنند.
وی افزود : البته در این بین واحدهای صنفی سنتی وجود دارند که اطلاعات محدودی در این زمینه دارند که بازرسان نکات موردنظر را به آنها اعلام می کنند تا اقدام لازم برای دریافت کد فعالیت را انجام دهند.
رمدانی با اشاره به فعالیت حدود ۱۶۰ هزار واحد صنفی در مازندران گفت : به طور متوسط سه نفر در هر یک از این واحدهای صنفی مشغول به کار هستند که در دوران کرونایی بسیار آسیب دیدند .
وی ادامه داد : اصناف مازندران همواره در عرصه های مختلف پای کار بودند و در این برهه زمانی که مساله سلامت مطرح است همچنان در عرصه حضور دارند .