به گزارش روز شنبه روابط عمومی این دانشگاه ، دکتر محمدرضا دهقانی افزود: واحدهای صنفی و صنعتی کمخطری که در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام نکنند دوباره تعطیل میشوند.
وی ادامه واحدهای صنفی و صنعتی در صورتی که کد رهگیری این سامانه را نداشته باشند با بازدید بخش بهداشت حتما از ادامه فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.
این مسوول از صاحبان مشاغل کم خطر خواست، دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا شاهد موج دومی از شیوع کرونا در استان نباشیم.
همچنین رییس اتاق اصناف یزد پیشتر به ایرنا گفته بود: فروشگاههای بزرگ، ، پاساژها ، مجتمعهای تجاری، آرایشگاه ها، آموزشگاههای رانندگی، رستوران ها، اغذیهفروشی ها، گرمابه ها، نمایشگاهها، مراکز بازی و تفریحی، باشگاههای ورزشی، تالارهای پذیرایی، قهوهخانه و، چایخانه ها از جمله مشاغل پرخطر هستند که در صورت فعالیت با آنها برخورد میشود.
علیرضا حسنی افزد: بر اساس گام دوم طرح فاصلهگذاری هوشمند و بازگشایی گامبهگام واحدهای صنفی از امروز به غیر از واحدهای پرخطر سایر اصناف میتوانند فعالیت کنند.
این مسوول اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۰ واحد صنفی به علت بیتوجهی به مقررات طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان شناسایی و پلمب شد.
بر این اساس نانوایان، قصابان، عطاریها، فروشگاه های عرضه برنج و حبوبات، میوه فروشیها ، عمده فروشان موادغذایی، لبنیاتی ها و سوپرمارکت ها و مرغ و ماهی فروشیها، تجهیزات پزشکی، خواربار فروشان (به جز آجیل فروشان)، آپاراتیها، آژانسهای تاکسی تلفنی و فروشگاههای بزرگ در این مدت مجاز به ارائه مواد غذایی و بهداشتی هستند.
استان یزد ۵۰ هزار واحد صنفی دارد.