براساس این گزارش، دان هاروین، وزیر هنر دولت نیو ساوت ولز استرالیا که به دلیل نادیده گرفتن قوانین سلامت عمومی در شرایط همه گیری بیماری مهلک کرونا جریمه شده بود، از سمت خود کناره گیری کرد.
وی با صدور بیانیه ای ضمن اعلام رسمی استعفا از سمت خود نوشت: امروز من استعفای خود را به نخست وزیر به عنوان یکی از وزیران دولت او، تقدیم کردم".
هاروین که برای این قانون شکنی یک هزار دلار استرالیا جریمه شد در این بیانیه افزود: "هیچ چیزی مهمتر از کار دولت در مبارزه با بحران کرونا نیست، لذا با اتفاقی (قانون شکنی) که افتاد بهترین چاره در این مقطع حساس ناامنی بهداشت عمومی در استعفا می بینم و بر آن عامل هستم".
این خبر امروز در حالی منتشر شد که پلیس ایالت ویکتوریای این کشور نیز دیروز/جمعه ٢٦ تن از مدافعان حقوق پناهندگان را به اتهام تخطی از مقررات «فاصله اجتماعی» جریمه و یکی از آنها را بازداشت کرد.
این فعالان در حالی جریمه و دستگیر شده بودند که در برابر هتل مانترا در شهر ملبورن این کشور در داخل وسایل نقلیه شان دست به تظاهرات زده بودند.
به گزارش ایرنا از قاره استرالیا، هفته گذشته نیز بعد از آنکه وزیر بهداشت نیوزیلند به همراه خانواده مقررات قرنطینه را شکست و در ساحل دریا رانندگی کرد، با ابراز پشیمانی از این عمل، خود را "احمق" خواند و استعفایش را تقدیم نخستوزیر کرده بود.
بر اساس این گزارش، دیوید کلارک، وزیر بهداشت این کشور با اعتراف به نابخردی خود پذیرفت که رانندگی به طول ۲۰ کیلومتر کنار ساحل مصداق نقض مقررات قرنطینه عمومی است، لذا معترف و پشیمان از این اقدام، ضمن حفظ پست خود در این شرایط بحرانی تا اطلاع ثانوی، استعفای خود را نیز تقدیم "جاسیندا آردرن" نخست وزیر کشورش کرده بود.
از آنجایی که کلارک در کابینه جایگاه نخست را داشت، با ارتکاب این عمل موقعیت شغلی دوم خود را که دستیاری وزیر دارایی بود کاملا از دست داد و منتظر است نخست وزیر در باره استعفای او از پست وزارت نیز تصمیم بگیرد.
یکشنبه گذشته نیز یک مقام ارشد بهداشتی و درمانی اسکاتلند در انگلیس نیز به سبب انجام دو سفر به منزل دوم در مدت قرنطینه از مقام خود استعفا داده بود.