لندن – ایرنا – کادر درمانی انگلیس که هم زمان با افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا با کمبود شدید تجهیزات پزشکی و لباس‌های محافظتی مواجه است به ناچار برای تامین نیاز خود به دوخت روپوش با پرده‌های بیمارستان متوسل شده‌است.

به گزارش روزنامه «مترو» آنها همچنین از قطعات پلاستیک زباله برای ساخت ماسک صورت و دست‌کش استفاده و برخی پزشکان متخصص نیز از پلاستیک های زباله مخصوص جمع‌اوری نخاله‌های ساختمانی برای ساخت چشم‌بند استفاده می‌کنند.

دکتر «جولیا پترسون» از پویش «گروه مشاوران پزشکی» به نشریه دیلی‌میرور می‌گوید: باورنکردنی است که کادر درمانی باید برای تامین لباس‌های محافظتی از پرده استفاده کند. دولت با سهل‌انگاری در این زمینه جان افراد را به خطر می‌اندازد. 

وی افزود: قوانین دولت باید مطابق با دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی مورد بازنگری قرار گیرد. ما در انگلیس با بحران مواجه هستیم .

پیشتر گزارش شده بود که پرستاران و پزشکان انگلیسی از فرط کمبود وسایل ضروری، پلاستیک زباله بر تن می‌کنند.

آنها بارها درباره کمبود وسایل حفاظتی در مواجهه با بیماران کرونایی هشدار داده و یا در فضای مجازی از موسسات خیریه طلب کمک کرده‌اند اما مقام‌های انگلیس به جای توجه به این درخواست‌ آنها را توبیخ و یا تهدید به اخراج کرده‌اند.

چندی پیش گزارش شد سه نفر از کادر درمانی انگلیس که پلاستیک زباله بر تن داشتند جان خود را از دست داده‌اند. 

دیروز هم وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد که تاکنون ۱۹ نفر از کادر درمانی انگلیس بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

یک پزشک بخش مراقبت‌های ویژه به رغم هشداری که بیمارستان‌ها درباره عدم مصاحبه با رسانه‌های داده‌اند به بی‌بی‌سی گفت: بیمارستان‌ها در انگلیس در آستانهٔ سقوط هستند. بخش مراقبت‌های ویژه پر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا (کووید-۱۹) است. همهٔ عمل‌های جراحی، غیراضطراری تشخیص داده و لغو شده؛ حتی برای بیماران سرطانی.

وی با اشاره به کمبود نیرو و کادر درمان، کمبود تخت‌های مخصوص مراقبت‌ ویژه، کمبود آنتی‌بیوتیک‌های لازم و دستگاه تنفس مصنوعی افزود؛ متخصصان درمانی که بیش از ۱۳ ساعت در روز به مراقبت از بیماران بدحال می‌پردازند، ناچارند تجهیزات محافظت شخصی خود را به صورت‌های مختلف با کیسه‌های زباله، پیش‌بندهای پلاستیکی و عینک‌های اسکی عاریه‌ای بسازند.

این پزشک انگلیسی عنوان کرد:‌ باید واقع‌بین بود، پرستاران در بخش مراقبت‌های ویژه الان به این تجهیزات نیاز دارند. آنها ناچارند کارهایی را انجام دهند که خطر انتقال ویروس از طریق ذرات موجود در هوا برایشان وجود دارد اما به آنها گفتند کلاه‌های معمولی پارچه‌ای بگذارند که سوراخ دارد و اصلاً محافظت نمی‌کند.

وی افزود: این اشتباه است. به همین دلیل ناچاریم کیسه‌های پلاستیکی زباله یا پیش‌بندهای پلاستیکی را روی سرمان بکشیم

وزیر کشور انگلیس دیروز  در سخنانی از کمبودهای موجود عذرخواهی کرد و آن را به گردن وضعیت «بی‌سابقه همه‌گیری کرونا» در سراسر جهان انداخت. 

پریتی پتل در کنفرانس خبری روزانه دولت افزود؛ از اینکه کادر درمانی احساس می‌کنند مورد بی توجهی قرار گرفتند عذرخواهی می کنم. موضع من در این رابطه کاملا روشن است. اما با توجه به وضعیت بحرانی در جهان، ناگزیر سطح تقاضا و عرضه تجهیزات محافظتی چندان تعریفی ندارد. 

بر اساس آخرین آمار اعلام شده تاکنون ۷۸ هزار و ۹۹۱ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا و ۹ هزار و ۸۷۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند. محققان معتقدند که آمار واقعی ابتلا به کرونا دست کم ۸۰ درصد بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است. این در حالی است که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند همه گیری ابتلا به کرونا در روزهای آینده به اوج خواهد رسید.