رحیمی روز یکشنبه با بیان این مطلب در نشست خبری با خبرنگاران افزود: بیش از یک ماه از ثبت اولین مورد ابتلا به کرونا در هرات میگذرد اما تاکنون وعدههای وزارت بهداشت افغانستان برای تجهیز استان و مبارزه جدی با این ویروس خطرناک عملی نشده است.
وی اضافه کرد: هرات روزانه میزبان ۱۵ هزار مهاجر داوطلب از مرز اسلام قلعه است که با وارد شدن به هرات امکان انتقال این بیماری در شهر زیاد است و تعداد پزشکان در مرز اسلام قلعه هرات ناکافی است و تنها ۱۴ نفر سیل عظیم مهاجرین را کنترل و بررسی میکنند.
ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیدهای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانههای معتبر و گزارشهای دفاتر ایرنا حاکی است ۱,۷۹۰,۲۳۴ نفر تاکنون به این بیماری مبتلا شده اند که از این میان ۱۰۹,۶۵۴ نفر در اثر این بیماری فوت کرده اند و ۴۰۹,۴۲۰ نیز بهبود یافته اند.