تهران- ایرنا- رییس دانشگاه تهران گفت: به رغم محدودیت‌های برخی دانشجویان در دسترسی به شبکه اینترنت و امکانات سخت‌افزاری، حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کلاس‌ها دانشگاه در دوران شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

 به گزارش روز یکشنبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمود نیلی احمدآبادی در نشست مجازی (وبینار) در خصوص بررسی مسائل پیش روی آموزش عالی در دوران شیوع بیماری کرونا گفت: تجربیات آموزش عالی کشور در ماه اخیر، سرمایه‌ای بزرگ برای کشور بود و امید است این سرمایه ملی مورد توجه دیگر بخش‌ها و مردم قرار گیرد.
وی گفت: کشورهای مختلف جهان در مبارزه با کرونا وضعیت مشابهی دارند و هیچ کشوری نمی‌تواند نسخه نهایی برای دیگران پیشنهاد دهد. اما بر اساس تجربه شاید بتوان گفت چین و سپس ایران بیش از سایر کشورها تجربیاتی برای ارائه داشته باشند که آموزش الکترونیک نمونه آن است.
نیلی با بیان اینکه دانشگاه تهران از هفته نخست اعلام این بیماری، آموزش های الکترونیکی خود را آغاز کرد، اظهار داشت: اما در این راه چالش‌هایی نیز ایجاد شد که نخست آمادگی نداشتن برخی اساتید برای آموزش مجازی بود. زیرا برخی از اساتید نتوانستند با این شیوه تدریس همراه شوند و برخی شوراهای صنفی نیز علاقه‌مند بودند که این ترم از برنامه آموزشی حذف شود.
وی ادامه داد: اما مدیریت دانشگاه به برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی تاکید کرد و در این راه زیرساخت‌های لازم نیز تقویت شد تا همگام با دنیا در آموزش مجازی پیش رویم. البته محدودیت هایی برای دانشجویان ایجاد شد و پیشنهاد ما این است که وامی برای تامین سخت‌افزار دانشجویان در نظر گرفته شود.
رییس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه تجربیات آموزش عالی کشور در ماه اخیر سرمایه‌ای بزرگ برای کشور است، خاطرنشان کرد: اگر ظرفیت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری را به بهترین شکل مدیریت کنیم، حرف‌های بسیاری در سطح جهانی خواهیم داشت.