به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری مدیکال ساینس، بر اساس این دستورالعمل جدید افراد مبتلا به بیماری التهابی روده باید در طول شیوع بیماری کووید-۱۹ دورههای درمانی خود را از جمله تزریقهای دورهای به طور کامل انجام دهند.
ظاهرا ابتلا به بیماری التهابی روده خطر آلوده شدن به ویروس SARS-CoV-۲ یا ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را افزایش نمیدهد؛ اما افرادی که بیماری التهابی روده دارند و به کووید-۱۹ نیز مبتلا شدهاند، باید پس از مشورت با پزشک معالج خود، اقدامات زیر را انجام دهند:
۱- مصرف داروهای thiopurine، methotrexate و tofacitinib را متوقف کنند.
۲- مصرف داروهای بیولوژیکی (مانند داروهای ضد TNF، ustekinumab و vedolizumab ) را متوقف کنند.
۳- پس از توقف شیوع ویروس کرونا دوره درمانی خود را مجددا آغاز کنند.
بیماریهای التهابی روده (Inflammatory bowel disease) به گروهی از بیماریها اطلاق میشود که به التهاب دیواره روده منجر میشوند. شایعترین بیماریهای التهابی روده شامل کولیت زخمی و بیماری کرون هستند که هر ۲ موجب التهاب بلندمدت در دستگاه گوارش از جمله مری، معده و روده میشوند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲
تهران- ایرنا- انجمن گوارش آمریکا دستورالعمل جدیدی را برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده منتشر کرد.