اراک - ایرنا - فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: همه ظرفیت‌های سپاه این استان برای کمک مومنانه به مردم بسیج شده است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه و استان مرکزی، گروه‌های جهادی در راستای کمک به مردم و آسیب‌دیدگانی ناشی از این بیماری وارد عمل شدند و اقدامات خوبی در این مدت انجام شده است.

وی بیان کرد: تنها در یک مرحله بیش از سه هزار و ۷۰۰ بسته معیشتی هر کدام به ارزش چهار میلیون ریال تهیه و در اختیار نیازمندان قرار گرفته است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: در راستای اجرای مطلوب و اثربخش مرحله دوم طرح ملی بسیج مبارزه با کرونا، نهضت کمک و خدمت‌رسانی به مردم این استان که به دلیل شیوع این بیماری آسیب مالی دیده و یا مشاغل خود را از دست داده اند، به عنوان رزمایش کمک مومنانه با توکل بر خداوند متعال و با رمز یا صاحب الزمان(عج) ادرکنی، همزمان با میلاد خجسته و نورانی امام زمان(عج) آغاز شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار کریمی عنوان کرد: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای رزمایش همدلی و کمک مومنانه به مردم، تمام ظرفیت‌های سپاه روح‌الله استان برای تحقق این امر مهم بسیج شده است.

وی عنوان کرد: همه اقشار بسیج به همراه نواحی شهرستانی سپاه روح‌الله در کنار خیران و جهادگران به دنبال تحقق رزمایش کمک مومنانه هستند و در راستای این رزمایش در استان مرکزی برای تامین نیازهای معیشتی افراد حاشیه‌نشین، کارگران روزمزد، اصنافی که با تعطیلی مواجه شده‌ند، دهها قربانی شامل گوسفند و گوساله انجام و بین آنها توزیع شده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک مومنانه و شکل‌گیری رزمایش همدلی، برگرفته از آموزه‌های دینی و انقلابی است و ملت ایران در طول ۴۰ سال همواره این همدلی‌ها را در عرصه‌های مختلف نشان داده و پایبند بر آموزه‌های دینی و انقلابی هستند و به طور قطع  در این رزمایش در کوتاه‌ترین زمان به نیاز نیازمندان پاسخ داده می‌شود.

سردار سرتیپ دوم پاسدار کریمی بیان کرد: پایگاه‌ها، حوزه‌ها، دفاتر و کانون‌های بسیج در استان مرکزی بستر جمع‌آوری کمک‌های مردمی در رزمایش کمک مومنانه است و همانگونه که از ابتدای شیوع ویروس کرونا عملیات‌های گندزدایی، ضدعفونی، تولید و توزیع ماسک‌های بهداشتی و تجهیزات پزشکی را به خوبی انجام داده‌اند به طور قطع در این رزمایش هم به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا می‌کنند.

وی تصریح کرد: مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه از نیمه شعبان شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد که اولویت این رزمایش با مناطق محروم، حاشیه نشین و افراد آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اضافه کرد: برگزاری این رزمایش به طور قطع آثار و برکات فراوانی برای جامعه دارد و تلاش می‌شود از تمام ظرفیت‌های موجود برای کاهش آسیب‌هایی که به واسطه کرونا ایجاد شده، استفاده شود.

تاکنون در استان مرکزی یک‌هزار و ۴۲۳ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که یک‌هزار و ۲۲ نفر از این افراد بهبود یافته و ۱۳۸ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.