«حسین محمدی» درباره نرخ فروش حلیم و آش در ماه رمضان به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: خوشبختانه شرایط مواد اولیه در بازار مناسب است و از نظر تهیه مواد اولیه برای تولید این محصولات مشکلی وجود ندارد.
رییس اتحادیه کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی با اشاره به وضعیت فروش آش و حلیم در این ماه توضیح داد: زیرساخت فروش اینترنتی این غذاها در ایام رمضان فراهم است؛ از نظر بهداشتی نیز واحدهای صنفی تحت نظارت دقیق اتحادیه هستند.
وی ادامه داد: واحدهای صنفی در سطح تهران با ظروف و بستهبندیهای گیاهی و در راه این اقلام را برای مصرفکنندگان ارسال میکنند و مردم نیز میتوانند پس از تهیه غذا، آن را مجدد گرم و با اطمینان خاطر از سلامتی غذا آن را مصرف کنند.
فروش اینترنتی آش و حلیم در ماه رمضان
محمدی با بیان اینکه فروش آش و حلیم به صورت حضوری و اینترنتی در ایام رمضان برقرار است، افزود: سالهای گذشته تجربه زیادی در حوزه فروش اینترنتی نداشتیم اما امسال با توجه به وضعیت خاص پیش آمده، احتمالا فروش اینترنتی افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
رییس اتحادیه کبابی، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی از مردم خواست که خرید خود را از واحدهای معتبر و دارای پروانه انجام دهند.
محمدی با اشاره به فروش اینترنتی محصولات غذایی در ایام قرنطینه گفت: ما جزو مشاغلی بودیم که حتی در ایام قرنطینه، وزارت بهداشت و بهداشت جهانی اجازه ارسال غذای بیرونبر را دادهاند و رستورانها غذاهای بستهبندی شده عرضه میکنند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته هر کیلو آش و حلیم ساده با قیمت مصوب ۲۵ هزار تومان عرضه میشد.