علیرضا سعدی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : سامانه جامع محتوای الکترونیکی با نام "مازندمحتوا" از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس در استان مازندران راه اندازی شد.
وی با اشاره به اینکه هدف راه اندازی سامانه مازندران محتوا اشتراک گذاری محتواهای اموزشی و تسهیل در دسترسی دانش آموزان بود، ادامه داد : معلمان مازندران تاکنون هشت هزار محتوای درسی و اموزشی تولید کرده و در این سامانه بارگذاری کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به استقبال خود دانش آموزان از محتواهای آموزشی تولید شده در استان اشاره کرد و گفت: روزانه ۱۰۰ هزار نفر از این سامانه محتوای آموزشی دانلود و دریافت می کنند.
سعدی پور به دریافت محتواهای آموزشی سامانه مازندمحتوا توسط دانش آموزان استان های دیگر اشاره کرد و گفت: استان های تهران ، گلستان ، ایلام و کردستان بیشترین بازدید را داشتند که روزانه حدود ۲۵هزار بازدید مربوط به خارج از مازندران است.
وی کاربری محتوای آموزشی سامانه مازندمحتوا را دوگانه و مورد استفاده معلمان و دانش آموزان عنوان کرد و افزود: به دلیل ساده سازی محتواها حتی والدین نیز می توانند این بسته ها را دریافت و نسبت به آموزش دانش آموزان اقدام کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش همچنین به بارگذاری بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ محتوا در حوزه ورزشی در سامانه مازندمحتوا اشاره کرد و گفت: این تولیدات توسط دانش آموزان فراهم و بارگذاری شده است که نه تنها جنبه آموزشی برای دانش آموزان دیگر دارد ، بلکه از لحاظ سرگرمی می توانند بسیار موثر باشد.
سعدی پور با اشاره به اینکه در حال حاضر شبکه مجازی "شاد" به عنوان شبکه متمرکز آموزشی محسوب می شود، ادامه داد: اما سامانه مازندمحتوا به عنوان شبکه جانبی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
سامانه جامع محتوای الکترونیکی یا مازندمحتوا با آدرس اینترنتی http://mazandmohtava.ir در دسترس تمامی دانش آموزان مازندران و سراسر کشور است و تماتمی محتواهای آمزشی معلمان و دانش آموزان در آن بارگزاری می شود.
مازندران دارای حدود ۵۳۶ هزار دانش آموز دارد که به دلیل شیوع ویروس کرونا در آستانه سومین ماه تعطیلی و خانه نشینی به سر می برند تا از راه دور تعلیم و تربیت ببینند.
شیوع ویروس کرونا در مازندران از روزهای نخست اسفند سال پیش آغاز شد و تاکنون دهها هزار نفر در این استان دارای علائمی از ویروس کرونا بودند که پس از قرنطینه و بستری در بیمارستان بهبود یافتند و اکنون نیز حدود ۶۵۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی و بیمارستانها بستری هستند.