سردار غلامرضا جعفری روز دوشنبه در تشریح این خبر اظهار داشت: نماینده حقوقی یک شرکت بیمه به پلیس فتا مراجعه و اعلام نموده فردی ناشناس بر اساس مدارک هویتی دیگران با دسترسی به نام کاربری و رمز عبور مدیر ارشد پس از نفوذ به بخش مدیریتی سامانه اینترنتی شرکت موفق به تهیه اسناد پرداخت با ثبت داده های غیرمجاز شده است.
وی ادامه داد: طبق گفته های نماینده بیمه، فرد ناشناس پس از نفوذ در سیستم مدیریت، ۴ میلیارد ریال به کارت های بانکی افراد صوری و زیان دیده غیرحقیقی انتقال داده است.
سردار جعفری بیان داشت: پس از وصول این شکایت، کارشناسان پلیس فتا موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند و با بهره گیری از تجربیات اجرایی و تحلیل های فنی ،مالکان حساب های واسط را شناسایی کردند.
وی ابراز داشت: با بررسی های دقیق صورت گرفته مشخص شد فردی به بهانه خرید لنج و بر اساس داستانی دروغین موفق به دریافت مدارک هویتی و کارت بانکی ۴ نفر از اعضای یک خانواده با وضعیت مالی ضعیف شده و مبلغ یک میلیون تومان به آنها پرداخت کرده است.
سردار جعفری ادامه داد: پس از دستگیری متهم ، مشخص شد وی با یکی از کارمندان همان شرکت خصوصی برای اجرای سناریوی مجرمانه و پولشویی همکاری کامل داشته است..
فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: متهم دستگیر شده در بازجویی فنی به عمل آمده به فعالیت های مجرمانه به ویژه تهیه حواله و سندهای جعلی اعتراف و حاضر به برگشت وجوه سرقتی به حساب شرکت شد که در این رابطه پرونده تشکیل و به مرجع قضائی ارسال و از آن طریق برای متهمان قرار مناسب صادر شد.
وی تاکید کرد: جهت امنیت سامانه های کاری و مدیریتی در سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی تنها تعریف سطح دسترسی برای کارکنان ارشد و سطح میانی کافی نیست، بلکه نظارت بر اجرای پروتکل های امنیتی و حفاظتی برای صیانت از صحت عملکرد کارکنان و عدم سرقت شناسه های حساب های کاربری بسیار ضروری است.