تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان مستقر در استان اصفهان با استفاده از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تکمیل خط تولید دستگاه مکانیزه تمام اتوماتیک پخت‌نان صنعتی تافتون برای پخت نان سالم در شرایط کرونایی کشور شد.

مجتبی توانایی مدیرعامل شرکت احیاکنندگان نان طبیعی یوسف روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش درباره اقدامات این شرکت در جبهه مبارزه با ویروس کرونا افزود: در سال‌های ۹۵ و ۹۶ با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی اولین خط تولید مکانیزه نان را راه‌اندازی کردیم و از اسفند ماه سال ۹۸ و با توجه به شیوع کرونا در کشور، بستر تولید دستگاه مکانیزه را فراهم کردیم و هم‌اکنون آماده عرضه به بازار است.

وی بیان کرد: دستگاه‌های یادشده نیازمند یکسری اصلاحات فنی و ارتقاء بودند که با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری درصدد انجام این اصلاحات و در نهایت عرضه به بازار هستیم، تاکنون ۲۴۰ میلیون تومان تسهیلات کرونایی از صندوق نوآوری دریافت کرده ایم که ۶۰ میلیون دیگر را نیز در مرحله دوم برای این منظور واریزخواهد شد.

وی درباره ویژگی‌ها و کیفیت نان تافتون که به وسیله دستگاه های مکانیزه تولید و عرضه می‌شود، گفت: این نان با آرد کامل سبوس‌دار تهیه می‌شود و حاوی بیش از ۲۰ عنصر مفید مغذی است، محصول جدیدی که ما عرضه کرده‌ایم نان سه غله نام دارد و ترکیبی از ذرت، جو و گندم است و به صورت خشک تهیه می‌شود که علاوه بر استفاده عموم مردم از آن، معمولا پزشکان تغذیه آن را برای افزایش سطح قوای بدن بیماران مورد استفاده قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه ما با ساخت دستگاه تمام اتوماتیک پخت نان طبیعی تافتون، علم رباتیک را به خدمت سنت درآوردیم، افزود: تولید و ترویج مصرف نان سالم و با کیفیت نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری‌ها در کشور دارد، متخصصان سلامت و تغذیه بر این باورند که نان تهیه شده از آرد کامل غلات (آرد سبوسدار)، همراه با استفاده از فرایند تخمیر در فراوری خمیر و پخت به وسیله دستگاه با دمای معین بهترین نوع نان و غذایی کامل، مقوی و مغذی است.

توانایی یادآورشد: نان تولید شده به وسیله این دستگاه از دسته نان‌های با فیبر بالا است که از کیفیت تغذیه‌ای خوبی برخوردار است، ضمنا PH اینگونه نان‌ها به علت بالا بودن فیبر و حالت تامپونی آن کمی بالاتر است که خود یک مزیت بشمار می‌آید.