کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه از آغاز به کار شبکه دانش‌آموزی « شاد» خبر داد و گفت: این شبکه در تمام مدارس ابتدایی و همچنین در بسیاری مدارس متوسطه اول و دوم استان راه‌اندازی شده است.

مجید یزدان پناه روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا؛ آموزش و پرورش کرمانشاه را جز پنج استان اول کشور در حوزه فناوری دانست و راه اندازی برنامه شاد را یکی از مهم ترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش در طول انقلاب اسلامی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه اکنون ۸۰ درصد مدارس، ۹۰ درصد معلمان و حدود ۶۰ درصد دانش آموزان استان در شبکه اجتماعی دانش آموزی شاد عضو هستند، گفت: هنوز عضویت برای مدارس پیش دانشگاهی، مدارس بزرگسال و نهضت سواد آموزی استان باز نشده ولی بزودی برای این مدارس نیز این شبکه راه اندازی خواهد شد.

یزدان پناه در ادامه یکی از ویژگی های مهم آموزش درسی از طریق اپلیکیشن شاد را امکان حضور و غیاب، پرسش و پاسخ معلم و دانش آموزان سرکلاس های مجازی برشمرد و افزود: در این برنامه مخصوص و ویژه خانواده آموزش و پرورش است و به غیر از معلمان، مدیران و دانش‌آموزان کسی نمی تواند در آن عضو شود.

او توضیح داد: در شبکه اجتماعی دانش آموزی شاد مدرسه با مدیر و معلمان هر کدام با کلاس درس تفکیک شده و اطلاعات دانش آموزان هر کلاس ثبت شده و امکان عضو غیر از اعضای آن کلاس وجود ندارد.

مدیرکل آموزش و پرروش کرمانشاه همچنین یکی از مهم ترین مزیت کلاس های آموزشی در فضای مجازی شاد را تداخل نداشتن کلاس ها و اینکه هر کلاس به تنهایی می تواند تشکیل شود فارغ از اینکه بقیه کلاس های مدرسه در روند آموزش دچار مشکل باشند یا نباشند.

دانش آموزان نگران ثبت نام احراز هویت خود در سامانه شاد نباشند

یزدان پناه در ادامه از دانش آموزان و خانواده ها خواست اگر در ثبت نام شان در اپلیکیشن شاد به ویژه در بخش احراز هویت دچار مشکل شدند اصلا نگران نباشند مدیران آنها را ثبت نام می کنند.

او در ادامه با بیان اینکه راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزی شاد یکی از مهم ترین زیرساخت‌های آموزش درسی در کشور است، گفت: بعداز فایق آمدن بر بحران کرونا این روش تدریس به عنوان یک مکمل مهم آموزشی همیشه در خدمت آموزش و پرورش باقی خواهد ماند.

یزدان پناه با اشاره به باقی ماندن درصدی از دانش آموزان مناطق صعب العبور و محروم استان ار عضویت در شبکه اجتماعی دانش اموزی گفت: در آموزش و پرورش به دنبال راهکارهای جایگزین برای دانش آموزان این مناطق هستیم.

اختصاص یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به هنرستان های کرمانشاه

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سال۹۹ از طریق ویدِئو کنفرانس و تلفن با اعضای شورا و  استاندار کرمانشاه به دلیل کرونا، گفت: در این جلسه با اختصاص یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای تجهیز هنرستان های استان موافقت شد.

یزدان پناه یکی دیگر از مصوبات مهم نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری را  اجازه صدور المثنی برای دانش آموزان و افرادی که مدرک تحصیلی خود را گم کرده‌اند اعلام کرد و گفت: این امکان (صدور المثنی برای مدارک تحصیلی) برای اولین بار در کشور فراهم شده است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۲۵ هزار دانش آموز و ۲۸ هزار فرهنگی و چهار هزار ۶۰۰ مدرسه دارد.