امیر سرتیپ دوم خلبان علی اکبر طالب زاده روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت ۲۹ فروردین ماه روز ارتش افزود: ارتش جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته از همان ابتدا در خطوط مقدم جبهه برای مبارزه با دشمن حضور داشت و با تقدیم ۴۸ هزار شهید از جمله سپهبد قرنی، صیاد شیرازی و قاسم سلیمانی که اسوه مقاومت و شهادت بودند از تمامیت ارضی کشور محافظت کردند و اجازه ندادند یک وجب از خاک میهن اسلامی به دست دشمن بیفتد.
وی ادامه داد: بعد از هشت سال دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی به بازسازی، ارتقای توان رزم برای بازدارندگی پرداختند و کارهای بزرگی برای ارتقای توان رزمی خود انجام دادند که از جمله آنها تاسیس و راهاندازی صنعت قطعه سازی و جهاد خودکفایی برای نخستین بار در کشور است.
وی ادامه داد: امروز ارتش برای ارتقای توان رزمی تجهیزات خود را به روز، هوشمند و مدرن کردهاست و با اتکا به صنعت و توان داخلی و بومی سازی امروز در حد بالایی از توان نظامی قرار دارند.
طالب زاده گفت: ارتش خارج از وظیفه خود که حفظ توان رزمی است در سایر موارد در کنار ملت ایران قرار دارد و در هر جایی که کشور آسیب دید ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح در کنار مردم قرار داشت و تلاش کرد آسیبها را به کمترین میزان خود برسانند.
فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر با اشاره به خودکفایی در زمینه ساخت تجهیزات نظامی افزود: اورهال هواپیما که در گذشته به وسیله مستشاران آمریکایی انجام میشد امروز به وسیله متخصصان و جوانان ایرانی انجام میشود و شنیدن هرروزه صدای غرش هواپیماهای پایگاه ششم شکاری به معنی اورهال کردن این جنگندهها است.
وی اضافه کرد: امروز با همت جوانان و متخصصان ایرانی در صنعت خودکفایی و قطعه سازی خوب عمل شدهاست و ساخت سمیلاتور(شبیه ساز) توسط متخصصان در این پایگاه نشان از همت و غیرت جوانان ایرانی است.
فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی گفت: تمام تلاش خود برای تامین نیازمندیهای یگانی در زمینه قطعه سازی و مواد دیگر به کار خواهیم بست.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در دنیا افزود: در این شرایط نیز با ابلاغ فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح و دستور فرمانده کل ارتش قرارگاه زیستی در مناطق تشکیل و نشستهایی برگزار شد و همه تجهیزات موجود برای مقابله و مبارزه با ویروس کرونا هدایت شدهاست.
فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر اضافه کرد: آموزش ساکنان پایگاهها و کارکنان و حفظ آمادگی رزمی، تولید ماسک، دستکش، مواد ضد عفونی و شوینده معابر و سطوح شهربوشهر با همت یگانهای عملیاتی از جمله اقدامهای انجام شده در این ارتباط است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه بیمارستان شهدای خلیج فارس به عنوان بیمارستان مرجع برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تعیین شده سایر بیمارستانهای مستقر در مرکز استان در کنار این بیمارستان وظیفه خدمت رسانی به سایر بیماران را برعهده دارند.
طالب زاده افزود: همچنین در صورتیکه شمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بوشهر افزایش یافت نقاهتگاههایی به ظرفیت ۵۵۰ نفر در پایگاههای هوایی، دریایی و پدافند پیش بینی شده که در صورت نیاز امکان ارتقای ظرفیت آنها وجود دارد.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر همه کارکنان به صورت شبانه روزی پای کار هستند و توان رزمی خود را حفظ کردهاند، گفت: هر شب پنج هزار لیتر مواد ضد عفونی به وسیله خودروهای رفع آلودگی در کنار نیروهای پیاده کار ضد عفونی معابر را انجام داده و متوقف نشدهاست.
طالب زاده در باره رژه ۲۹ فروردین روز ارتش گفت: امسال برای کمک به ستاد ملی کرونا رژه تجهیزات نظامی در سطح شهر نخواهیم داشت و تنها با تجهیزات و ماشین آلات ضد عفونی رژهای در قالب مدافعان وطن و یاوران سلامت انجام میشود.
وی افزود: همچنین علاوه بر ضد عفونی معابر شهری ایستگاههای سلامت در شهر راهاندازی و کار غربالگری کرونا نیز انجام میشود.