به گزارش روز چهارشنبه ستاد توسعه ویژه فناوری نانو، «سعید سرکار» حمایت از شرکتهای دانشبنیان برای رونق جهش در تولید را مهم خواند و گفت: فعالان زیست بوم فناوری نانو با تولید محصولات فناورانه و صادرات آن به سایر کشورها گام قدرتمندی برای شکوفایی اقتصاد برداشتهاند.
وی با بیان اینکه، تولیدکنندگان و فناوران ایرانی ثابت کردند که میتوان بر تحریمها غلبه کرد، گفت: سالی پرتلاطم را پشت سر گذاشتیم و با همه مشکلات توانستیم در خور توجه از وابستگی به نفت رها شویم.
سرکار با اشاره به اینکه، فناوران و فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری در این سالها به خوبی پای کار آمده اند، افزود: نمونه درخشش و تلاش آنها را در بحران کرونا دیدیم که با کمک آنها بسیاری از تجهیزات پزشکی برای درمان و پیشگیری از بیماری تولید شد.
وی در ادامه، توسعه فناوری محصولات را یکی از راههای افزایش تولیدات ایران ساخت دانست و افزود: در این زمینه نیز فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری مهمترین نقش را ایفا میکنند و در این بین فناوری نانو یکی از حوزههایی است که در آن جایگاه مناسبی دارد.
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین با تاکید براینکه، جهش تولید باید از تحقیقات و توسعه فناوری سرچشمه گیرد، گفت: از نظر نیروی انسانی ظرفیت خوبی در کشور وجود دارد. فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری حوزه نانو در این سالها با خلاقیت و نوآوری خود محصولات مناسبی رت تولید کردهاند که بر کیفیت زندگی مردم نیز اثرات مطلوبی گذاشته است.
وی در ادامه درخصوص توسعه صادرات محصولات نانو همچنین گفت: برای جهش در تولید باید بازار این محصولات نیز گسترده شود. پس توسعه صادرات دانش بنیانها در این زمینه اقدامی اساسی است که در این ستاد نیز موضوع با جدیت پیگیری میشود.
سرکار با تاکید بر اینکه، شکل گیری و شکوفایی زیست بوم فناوری و نوآوری کمک بسیاری به تحقق شعار «جهش تولید» کرده است تصریح کرد: در حال حاضر محصولات نانویی به ۴۵ کشور صادر میشود و این محصولات به خوبی جای خود را باز کردهاند و با حمایت از فعالان زیست بوم نانو میتوان در سال جاری شاهد تولیداتی تولیداتی بیشتر در این حوزه باشیم.