تهران- ایرنا- اگر علاقه‌مند به فوتبال و فلسفه هستید حتما کتاب «فوتبال و فلسفه» از تد ریچاردز را مطالعه کنید.

اگر فوتبالی هستید و در عین حال به دنبال تماشای این پدیده عجیب از زاویه‌ای جدید هستید و یا اینکه اگر علاقه‌مند به مسائل فلسفی هستید و می‌خواهید رابطه آن با فوتبال را بدانید حتما کتاب "فوتبال و فلسفه" را بخوانید. کتابی به نویسندگی تد ریچاردز و ترجمه عیسی عظیمی.

در این کتاب فوتبال، از نگاه فلاسفه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. از ارسطو تا نیچه و ... در ادامه بخشی از این کتاب را می‌خوانید:

"چرا فوتبال این‌قدر جذاب است؟ چرا همیشه تیم بهتر بازی را نمی‌برد؟ نیچه اگر امروز زنده بود، چرا باید هوادار آرسنال می‌شد؟ بکن بائر و زیدان چگونه چهار فضیلت اصلی فلسفه‌ی یونان باستان را آموختند؟ گل دست خدا یا گل قرن؛ معجزه چه نسبتی با مارادونا و فوتبال دارد؟ شانس چقدر در فوتبال تاثیر دارد؟ ایراد ضد فوتبال در چیست؟ چرا زیبا بازی کردن، اخلاقا بهتر است؟ وقتی مهاجمی از آخرین مدافع رد شده و می‌رود که گل بزند، تحت چه شرایطی خطای مدافع روی او اخلاقی است؟ آیا دروازه‌بان‌ها فیلسوف‌اند؟ دربیل‌های کریس رونالدو و هنرمندانه‌تر است یا تابلوهای پیکاسو؟ تفاوت فلسفی تماشای بازی در ورزشگاه یا از تلویزیون در چیست؟ زشتی‌های فوتبال کدام‌اند؟ آیا طرفداری از استون‌ویلا عقلانی است؟ چرا و چگونه هوادار تیم‌ها می‌شویم ؟ دربی از کجا می‌آید و چه چیزی هواداران تیم‌ها را به ما و آن‌ها تبدیل می‌کند؟ مکتب هلندی یا مکتب برزیلی؟ فوتبال انگلیسی چگونه با ارزش‌های فرهنگی کشور مقصد عجین و بومی می‌شود؟آیا بازی بارسلونا برای همه زیباست؟ عشق کجای فوتبال است و شور قلب چگونه می‌تواند یک تیم را به سه جام در یک فصل برساند؟ چرا گاهی باید مثل مسی از فرامین مربی و قوانین قراردادی تخطی کرد؟ فوتبال سوسیالیستی چطور منجر به انقلاب در کشوری می‌شود؟ مالکان و باشگاه‌ها چه تاثیری در شکل‌گیری شخصیت هم دارند؟ بدشانسی ما را می‌بازاند یا اشتباه داوری؟ آیا تعیین نتیجه با ضربات پنالتی نوعی قمار است؟ چرا داورها همیشه علیه تیم ما سوت می‌زنند؟"