ساری - ایرنا - عضو هیات نمایندگان اصناف مازندران در اتاق اصناف ایران گفت: فقط نیمی از اصناف کم خطر استان توانستند وارد سامانه بشوند و کد رهگیری دریافت بکنند.

عباس رمدانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : براساس تصمیم کشوری مبنی بر اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و اجازه فعالیت به اصناف کم خطر به شرط داشتن کد رهگیری ، صاحبان این صنوف می بایست با ورود به سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام و کدرهگیری دریافت بکنند.

وی ادامه داد : از ۱۶۰ هزار واحد صنفی مازندران حدود ۹۷ هزار واحد براساس تعریف کشوری جز اصناف کم خطر هستند .

نایب رییس اتاق اصناف مرکز مازندران دلیل اینکه نیمی از این اصناف موفق به ثبت نام نشدند را ترافیک سایت و مشکل سِرورها برای ثبت نام عنوان کرد و گفت : این مساله طی نامه ای به مسولان استانی گزارش داده شد تا با انتقال آن به مسولان‌کشوری این مشکل را برطرف بکنند .

پیش از این اتاق اصناف کشور فهرست شغل‌های پرخطر که تا اطلاع بعدی باید تعطیل باشند اعلام کرده و به‌جز این شغل‌ها، بقیه کسب‌وکارها در استان‌ها از ۲۳فروردین و در تهران از ۳۰فروردین می‌توانند فعالیت بکنند و این فهرست پرخطرها شامل فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای به‌جز فروشگاه‌های سوپرمارکتی‌ها و بهداشتی‌فروش‌ها و شوینده‌فروش‌ها؛ پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی سقف‌دار؛ روزبازارها و نمایش‌گاه‌ها ،  آرایشگاهها و سالن‌های زیبایی، آموزش‌گاه‌های رانندگی ،  رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود به‌جز رستوران‌ها و آشپزخانه‌های بیرون‌بر ، مرکزهای بازی و تفریحی و گیم‌نت، باش‌گاه‌های ورزشی و بدن‌سازی، گرمابه، سونا و ماساژ ، تالارهای پذیرایی و مراسم، قهوه‌خانه، چای‌خانه و تریا است .

مابقی صنوف برای فعالیت می بایست تا ۲۴ امشب با ورود به سامانه salamst.gov.ir ثبت نام و تعهد الکترونیکی امضا بکنند و کد رهگیری بگیرند .