تهران- ایرنا- یک مقام بانک مرکزی آمریکا گفت که بهبود آسیب اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در این کشور دست کم یک تا دو سال طول می‌کشد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «جان ویلیامز» رییس بانک مرکزی نیویورک بامداد جمعه در یک کنفرانس ویدئویی گفت که بهبود وضعیت اقتصادی آمریکا که از شیوع ویروس کرونا آسیب دیده، اگر بیشتر به طول نیانجامد، دست کم یک تا دو سال زمان می‌برد.

وی تصریح کرد: احتمالا یکی دو سال یا چند سال طول می‌کشد تا اقتصاد ایالات متحده به قدرت کامل خود بازگردد و وضعیت کنونی شرایطی است که اقتصادها برای مدتی کمتر از ظرفیت خود کار می‌کنند.

«جک راسمس» استاد اقتصاد کالج سنت مری کالیفرنیا ماه گذشته در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا پیش‌بینی تاریکی از وضعیت اقتصاد آمریکا ارائه کرد و افزود رئیس جمهوری آمریکا و دولتش برای یافتن چاره، دچار سردرگمی شده‌اند.

در حال حاضر دو دیدگاه در ارتباط با مقابله با کرونا و تاثیرات اقتصادی آن در آمریکا مطرح است؛ یک طیف بر این باور است که آسیب اقتصادی کوتاه‌مدت از تعطیلی و اقدامات پیشگیرانه به صرفه‌تر از آسیب سهل‌انگاری در مقابله با کرونا است، اما طیف دیگر می‌گوید که تحمل مرگ‌ومیر و آسیب‌های انسانی بهتر از تعطیل کردن اقتصاد است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در تلاش است هرچه سریعتر به تعطیلی و محدودیت‌های اعمال شده بر کسب‌وکار پایان داده و فعالیت‌های اقتصادی را از سر گیرد، اما منتقدان دموکرات اعتقاد دارند که او با این کار جان مردم را به خطر می‌اندازد.

دفتر بودجه کنگره آمریکا در آخرین گزارش خود اعلام کرد که بسته بیش از ۲ تریلیون دلاری کمک‌های اقتصادی برای مقابله با تاثیرات کرونا کسری بودجه دولت فدرال را در سال ۲۰۲۰ به میزان ۱.۸ تریلیون دلار افزایش می‌دهد.