فتحالله حقیقی شامگاه شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان، اظهار داشت: با اولویتبندی پروژهها ضمن پیش بردن تمام آنها به مسائل عادی و دارای اولویتهای پایین نیز رسیدگی میشود.
وی با بیان اینکه نقشه راه جهش تولید استان باید در یک سیستم نرمافزاری تعریف شود، خاطرنشان کرد: مهمترین الزام تحقق نقشه راه جهش تولید استان، سرعت و دقت همزمان در پشتیبانی از آن است.
حقیقی تصریح کرد: جهش تولید به معنی حمایت از طبقه خاصی نیست بلکه برای ایجاد انگیزه باید از تمام لایههای جامعه حمایت شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه نقشه راه جهش تولید، نیازمند تعریف مدل است، گفت: داشتن مدل به تکمیل زنجیره ارزش داخلی و اولویتبندی تخصیص ارز به پروژهها کمک میکند و در این مسیر باید کمیته اشتغال استان نیز بیش از پیش فعالسازی شود.
وی افزود: کمیتهای مرکب از نهادهای خدماتی و امنیتی برای نظارت بر نقشه راه جهش تولید استان تشکیل شده و نقشه راه تکمیلی نیز توسط دبیرخانه از طریق رسانه ملی به مردم تشریح شود.
حقیقی اظهار داشت: برنامههای کوتاهمدت نقشه راه جهش تولید استان برای ۶ ماهه اول سال اجرا میشود و سپس با دریافت بازخورهای آن برای میانمدت هم برنامهریزی میشود.
مقام عالی دولت در استان زنجان گفت: فعالسازی اهرمهای کمککننده بودجه نیز بحث پیرامونی نقشه راه جهش تولید است که مدیران باید برای کمک به تحقق جهش تولید نسبت به جذب اعتبار از محل اهرمهای کمککننده که در قانون بودجه پیشبینی میشود تلاش کنند.
وی اظهار داشت: پنجره واحد سرمایهگذاری استان نیز باید با دریافت مصوبه قانونی، نهایی و عملیاتی شود.
حقیقی خاطرنشان کرد: باید برای تقویت ظرفیتهای بخش خصوصی در استان زنجان تلاش شود چرا که در این صورت برای رسیدن به اهداف و تحقق جهش تولید، موفق میشویم.
وی تاکید کرد: اقدامات صورتگرفته باید توسط مدیران به مردم گزارش داده شود و باید توجه داشت که این اقدامات مربوط به یک شخص و سازمان نیست بلکه اقدامات نظام و در امتداد تمام کارهای انجام شده از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون است.