علیرضا باقری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : گروه های هدف متقاضیان مهارت آموزی دانشآموزان ، زنان سرپرست خانوار، زنان خانه دار و روستاییان بیارجمند بودند.
وی گفت : ساکنین روستاها و شهر بیارجمند از آموزشهای مهارتی در رشتههایی شامل تعمیرات خودرو ، برق خودرو ،تاسیسات ، صنایع دستی مانند بافت و دوخت های سنتی ،طراحی و تصویر سازی ، بهره مند شدند.
باقری با بیان اینکه در مرکز ۲ منظوره خواهران و برادران ۶ کارگاه فعالیت دارد، تصریح کرد: ۱۳ هزار نفر ساعت در رشته های گلیم بافی ، فرش ، خیاطی و پرورش دام سبک در روستاهای خانخودی ،دستجرد،احمدآباد و زمان آباد خارتوران با مشارکت میراث فرهنگی ، کمیته امداد امام خمینی(ره) و دهیاران برگزار شد.
وی گفت : دانشآموزان با توجه به هماهنگیهای لازم با آموزش و پرورش در قالب ماده ۱۷ پس از گذراندن دوره های سه ساله در پایه های ۱۳،۱۲،۱۱دیپلم کاردانش ارائه می شود.
رییس مرکز فنی و حرفه ای بیارجمند با بیان اینکه برای دستیابی به جامعهای پویا باید به کارآفرینی توجه ویژه داشت،اظهار داشت: باید روحیه مهارت آموزی را در جوانان و دانش آموختگان ایجاد کرد.
باقری گفت : مرکز فنی و حرفه ای در زمینه های مختلف به مهارت آموزی، بهبود رونق تولید، تربیت نیروی کار و کمک به ایجاد شغل در سطح بخش اقدام می کند.
رییس مرکز فنی و حرفه ای بخش بیارجمند با بیان اینکه توسعه و ارتقای آموزشهای فنی و حرفه ای در جامعه ضرورت دارد،گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای در ۲ گروه بیکاران جویای کار فاقد مهارت، و شاغلان نیازمند ارتقای مهارت ارائه می دهد.
باقری افزود : گلیم بافی ،قالی بافی ، چهل تکه دوزی و سوزن دوزی از دیگر رشته های آموزشی بیارجمند محسوب می شود .
مرکز فنی و حرفه ای بیارجمند با ۲ هزار متر مربع مساحت، دارای کارگاه های ثابت برق صنعتی، مکانیک، جوشکاری، کامپیوتر، صنایع دستی و خیاطی است.
بیارجمند، در ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرقی شاهرود با حدود ۱۰ هزار تن جمعیت قرار دارد.