تهران – ایرنا – اتحادیه جهانی علمای مسلمان با صدور بیانیه ای در تارنمای رسمی خود اعلام کرد که کرونا تاثیر منفی بر روزه‌داران ماه رمضان ندارد.

روزنامه فرامنطقه ای «القدس العربی » چاپ لندن در شماره امروز (یکشنبه) افزود: اتحادیه مزبور از مسلمانان جهان خواست تا از نظر روحی و جسمی خود را برای روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان آماده کنند.

اتحادیه گفت در سایه ویروس کرونا وضعیت جهان به ویژه جهان اسلام که در آستانه ماه رمضان قرار گرفته را دنبال می کند.

بیانیه افزود: بعضی می گویند روزه ماه رمضان باعث تضعیف سیستم دفاعی بدن می شود و در نتیجه نباید روزه گرفت . چنین طرز فکری کاملا اشتباه است. روزه ماه رمضان یکی از بزرگ ترین ارکان اسلام است و بر اساس اجماع علمای اسلام یک واجب فردی است که در صورت بیماری ، مسافرت ، کهولت سن ، بارداری و امثال اینها از فرد ساقط می شود.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان خاطرنشان کرد: ویروس کرونا یک عذر شرعی برای روزه نگرفتن محسوب نمی شود مگر برای فردی که خود به این ویروس مبتلا شده است.

بیانیه تاکید کرد : تحقیقات علمی پزشکی مسلمانان و غیرمسلمانان ثابت کرده که روزه گرفتن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن نمی شود بلکه برعکس باعث تقویت آن می شود .  

اتحادیه همچنین ابراز داشت: مسلمانان در کشورهایی که قرنطینه را به ا جرا درآورده و مساجد در آنها بسته است، خواست تا نمازهای یومیه خود را در خانه به جا بیاورند.

در  همین راستا اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود از دولت های عربی و اسلامی خواست تا به منظور در امان ماندن زندانیان از ابتلا به ویروس کرونا تمام زندانیان را آزاد کنند.

اتحادیه همچنین کشورهای اسلامی را به برقراری صلح همگانی و توقف جنگ به ویژه در ماه مبارک رمضان و تزکیه نفس و برچیدن اختلافات و پایان دادن به ظلم و محاصره و آزادی تمامی زندانیان سیاسی روحانی و مبلغ شد.

بر اساس گزارش تارنمای « ورلد میتر » متخصص در زمینه شمارش قربانیان کووید – ۱۹ ، شمار مبتلایان تا ظهر دیروز (شنبه) از مرز دو میلیون و ۲۶۵ هزار نفر فراتر رفت که بیش از ۱۵۴ هزار تن از بیماران جان خود را از دست دادند و بیش از ۵۸۱ هزار بیمار نیز بهبود یافتند .

۱۴۸۷