بجنورد- ایرنا- رییس اتحادیه مرغداران خراسان شمالی گفت: قیمت مصوب مرغ زنده، ۸۵ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم است اما مرغداران استان همچنان محصول تولیدی خود را ۷۰ هزار ریال عرضه می‌کنند.

علی اصغر عباس پور روز یکشنبه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عرضه و تقاضا، قیمت ها را در بازار تعیین می کند افزود: قیمت مرغ زنده امسال به ۶۳ هزار ریال و حتی به ۶۰ هزار ریال هم کاهش یافت و به شدت مرغداران را متضرر کرد.

عباس پور اظهار داشت: خرید و ذخیره سازی گوشت مرغ، تاحدی سبب شد تا قیمت مرغ زنده افزایش یابد اما آنگونه که باید، دردی از مرغداران دوا نکرد و اکنون این تولیدکنندگان دچار خسارت شده‌اند.

رییس اتحادیه مرغداران خراسان شمالی گفت: اعمال محدودیت در تحویل مرغ، که تنها با وزن یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم، صورت می گیرد، سبب شده تا سایر مرغ های تولیدی، قابل ذخیره سازی نباشد.

وی افزود: البته انعطاف هایی در وزن مرغ، برای ذخیره سازی داده شد اما این امر هم تاثیر محسوس در قیمت مرغ نگذاشته است.  

وی اظهار داشت: در شرایط اوج تولید، تولیدکننده تا بخواهد مرغ ها را با وزن تعیین شده از سالن خارج کند،  یک تا ۲ روز زمان می برد که در این مدت مرغ روزی ۱۰۰ گرم وزن اضافه می کند و دیگر شرایط فروش به شرکت پشتیبانی امور دام را ندارد.

رییس اتحادیه مرغداران خراسان شمالی گفت: وقتی بازار با تنش  روبه رو می شود، شرکت پشتیبانی امور دام، باید به خرید محصول مرغداران سرعت دهد، اما تاخیر در این امر سبب انباشتگی مرغ در سالن شده و افزایش ماندگاری مرغ در سالن، سبب افزایش وزن آن می شود.

حسین قاسم زاده، رییس اتحادیه لبنیات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد هم گفت: قیمت گوشت مرغ به ازای هر کیلوگرم، به ۹۶ هزار ریال کاهش یافته است و به صورت میانگین قیمت این محصول، ۹۳ هزار ریال است.

سالانه حدود ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی مصرف می شود که حدود ۶ هزار تن از این میزان از سایر استان ها تامین می شود.