کمیسیون دائمی مستقل حقوق بشر در سازمان همکاریهای اسلامی طی بیانیهای، اسلامهراسی در هند و اتهام شیوع کرونا علیه مسلمانان را بیشرمانه خواند و آن را محکوم کرد.
در پیام توییتری این کمیسیون آمده است: منفیگرایی در رسانههای هند نیز مسلمانان را هدف خشونت و رویکرد تبعیضآمیز قرار داده است.
این کمیسیون به دولت هند توصیه کرد که گامهای لازم برای متوقف کردن روند رو به رشد اسلامهراسی را برداشته و برای حمایت از حقوق اقلیت مسلمان هند، به تعهدات خود مطابق با قوانین بینالمللی پایبند باشد.
به گزارش منابع خبری، هندوهای افراطی در هند این روزها از بحران کرونا سوء استفاده کرده و با متهم ساختن مسلمانان به توطئه علیه کشور، آنها را آماج حملات خود قرار میدهند.
در ماه فوریه، دهلی نو شاهد شورشهای ضد مسلمانان بود که به مرگ ۵۴ نفر انجامید. عامل بروز ناآرمیهای ماه فوریه، تصویب قانون جدید تابعیت شهروندی هند اعلام شده است.
جامعه هند از اواخر سال گذشته میلادی در پی تصویب قانون جدید شهروندی از سوی دولت ناآرام بوده است. بر اساس این قانون شهروندان غیر مسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار میگیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور سکولار به کشوری هندو مذهب بوده است.