کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه یکی از ابزارهای مهم جهش تولید را توسعه مرزها و بازارچه‌ها به منظور شکوفایی تجارت بیان کرد و گفت: امیدواریم با راه‌اندازی موضوع مخزن شوتینگ در مرز پرویزخان هر چه بیشتر بتوانیم در راستای توسعه تجارت که شکوفایی و رونق اقتصادی را به دنبال دارد، گام برداریم.

هدایت حاتمی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی لازم برای ایجاد هماهنگی لازم برای شوتینگ فرآورده نفتی در مرز پرویزخان افزود: به منظور شکوفایی و رونق هرچه بیشتر اقتصادی استان، به توسعه تجارت و امور مربوط به بازارچه ها توجه ویژه داریم.

وی اظهار داشت: ما در استان علاوه برتلاش برای ایجاد اشتغال و حل مشکلات بیکاری به توسعه تجارت نیز توجه ویژه داریم و در این راستا اقدامات مهمی برای شکوفایی هر چه بیشتر اقتصادی استان با تاکید بر توسعه تجارت شکل گرفته است.

وی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای استقرار شوتینگ محصولات هیدروکربنیک در مرز پرویزخان بیان داشت: ما به این موضوع هم به منظور حفظ منافع ملی و ملاحظات حفاظتی و هم کمک به توسعه تجارت توجه ویژه داشته ایم.

وی با تاکید بر انجام اقدامات لازم برای آغاز عملیات اجرایی استقرار مخزن شوتینگ محصولات هیدروکربنیک در مرز پرویزخان تا پایان اردیبهشت ماه گفت: مسوولین ذیربط باید این موضوع را به صورت ویژه دنبال و پیگیری کنند و هر اقدامی که برای آغاز عملیات اجرایی این موضوع نیاز است در کوهتاترین زمان ممکن انجام دهند.

معاون استاندار کرمانشاه حرکت به سمت توسعه و شکوفایی هرچه بیشتر در استان را مستلزم انجام اقدامات جسورانه و دلسوزانه از سوی مدیران عنوان کرد و گفت: مدیران باید با حس مسوولیت پذیری به دنبال اجرای برنامه های توسعه ای استان باشند.
وی همچنین بر انجام اقدامات لازم برای توسعه ترانزیت و حمل بار از استان به خارج از کشور تاکید کرد.
شهرستان مرزی قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می شود.
روزانه ۸۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ دستگاه کامیون کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان به اقلیم کردستان عراق و همچنین ۵۰۰ دستگاه کامیون کالا از طریق مرز رسمی خسروی به حوزه حکومت مرکزی عراق (بخش مرکزی) صادر می شود.
همچنین روزانه به طور میانگین ۶۰۰ دستگاه تانکر سوخت رسان عراقی و ایرانی از مبدا اقلیم کردستان عراق از طریق مرز رسمی پرویزخان به مقصد بنادر جنوبی کشورمان، وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شود.